usp1
usp2
usp3

Tormek T-8 Original Natslijpmachine

★★★★★

4.0 / 5

1 review

-image
-image
-image
Tormek T-8 Original Natslijpmachine-image
Tormek T-8 Original Natslijpmachine-image
Tormek T-8 Original Natslijpmachine-image
Tormek T-8 Original Natslijpmachine-image
Tormek T-8 Original Natslijpmachine-image
Tormek T-8 Original Natslijpmachine-image
Tormek T-8 Original Natslijpmachine-image
799,89

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Tormek 27408 Tafelslijpmachine: Een Meester in Precisie
   Als je op zoek bent naar ongeëvenaarde precisie in slijpwerkzaamheden, dan is de Tormek T-8 Original Natslijpmachine de held die je werkplaats verdient. Met een opgenomen vermogen van 120 Watt en een schijf diameter van maar liefst 200 millimeter, biedt deze elektrische tafelslijpmachine je de kracht en finesse die je nodig hebt voor het fijnste slijpwerk. De T-8 Original draait moeiteloos met 120 onbelaste omwentelingen per minuut, waardoor je gereedschappen niet alleen superscherp worden, maar ook hun levensduur aanzienlijk verlengd wordt. Zowel professionals als hobbyisten zullen de precisie en efficiëntie waarderen die deze krachtpatser in huis brengt. De Tormek T-8 Original Natslijpmachine is meer dan alleen een tafelslijpmachine; het is een investering in kwaliteit waarmee je ieder project naar een hoger niveau tilt.

   Zorgeloos slijpen met een duurzaam karakter
   De Tormek T-8 Original is ontworpen met jouw veiligheid en het duurzaam gebruiken van gereedschap in het achterhoofd. Dankzij de natslijptechnologie genereert deze machine vrijwel geen hitte, waardoor het risico op oververhitting en schade aan je gereedschappen tot een minimum wordt beperkt. Dit maakt het niet alleen een veiligere optie voor jou en je gereedschap, maar garandeert ook dat de integriteit van ieder stuk gereedschap dat je slijpt, bewaard blijft. De robuuste bouwkwaliteit en het doordachte ontwerp zorgen ervoor dat deze machine een trouwe en betrouwbare partner is voor de lange termijn. Zo stem je jouw werkplaats af op duurzaamheid en efficiency, klaar voor elk project dat op je pad komt.

   Haal meer uit je werkplaats met de T-8 Original
   Door te kiezen voor de Tormek T-8 Original Natslijpmachine via onze webshop, kies je niet alleen voor een topstuk gereedschap, maar ook voor de vele voordelen die onze service met zich meebrengt. Met snelle levering en scherpe prijzen til jij je werkplaats binnen no-time naar een hoger niveau zonder dat je lang hoeft te wachten of de hoofdprijs betaalt. Onze vriendelijke service staat altijd klaar om je te adviseren en te ondersteunen, zodat je altijd het maximale uit je aankoop kunt halen. Investeer vandaag nog in de kwaliteit van je werk en ontdek de ongekende mogelijkheden die de Tormek T-8 Original Natslijpmachine je biedt. Want bij ons draait alles om jouw tevredenheid en het succes van je projects.

   Toerental onbelast

   120 rpm

   Opgenomen vermogen

   120 W

   Type motor

   Elektrisch

   EAN

   7392485000549

   Artikelnummer

   335888

   SG-250 Originele slijpsteen met instelbare slijpeigenschappen LA-220 Lederen wetschijf om te ontbramen en polijsten US-105 Universele steun voor precisieslijpen T8-00 Opbergbak om Tormek T-8 accessoires overzichtelijk te bewaren SE-77 Slijpmal voor platte beitels, om allerlei beitels en schaafbeitels te slijpen TT-50 Afdraai-inrichting om uw slijpsteen rond en vlak te houden SP-650 Gradatiesteen om de korrel van uw steen aan te passen WM-200 Hoekinstelmal om de slijphoek te meten PA-70 Wetpasta, te gebruiken met de lederen wetschijf EM-15 Randmarker om de afschuining te kleuren bij het instellen van de slijphoek HB-10 Tormek slijphandboek, leverbaar in verschillende taalversies, afhankelijk van de markt Metalen plaatbevestiging voor WM-200 Hoekinstelmal

  Aanbevolen combinaties

  Reviews

  4.0 / 5

  ★★★★★

  1 review

  • 5 sterren

  • 4 sterren

  • 3 sterren

  • 2 sterren

  • 1 ster