usp1
usp2
usp3

Prijs

    Laat nog 2 zien
    Laat nog 2 zien
    Laat nog 4 zien

Kruiwagen

Elke professional die regelmatig op de bouwplaats of in de tuin werkt, zal beamen: een kruiwagen is onmisbaar. Dit eenvoudige, maar uiterst praktische hulpmiddel maakt het verplaatsen van materialen een stuk gemakkelijker. Maar wat maakt een goede kruiwagen nu eigenlijk uit? En hoe zorg je dat je er het meeste uit haalt?

Kruiwagens: sterk, stabiel en veelzijdig

Een kruiwagen is niet zomaar een bak op wielen. Het is zorgvuldig ontworpen om zware lasten te dragen en tegelijkertijd gemakkelijk te manoeuvreren. De meeste kruiwagens hebben één of twee luchtbanden die zorgen voor stabiliteit, zelfs op oneffen terrein. De bak, vaak gemaakt van metaal of stevig kunststof, is ontworpen om materialen zoals zand, grond of bouwafval te dragen. Wist je dat de kruiwagen zijn oorsprong vindt in het oude China en al meer dan 2000 jaar een belangrijk hulpmiddel is in verschillende culturen?

Tips voor het kiezen en gebruiken van jouw kruiwagen

De juiste kruiwagen kiezen hangt af van het soort klus. Voor tuinieren is een lichtere kruiwagen met een kunststof bak vaak voldoende, terwijl zwaardere bouwklussen een robuuste stalen kruiwagen vereisen. Belangrijk is om de kruiwagen niet te overbeladen en altijd met beide handen te sturen voor optimale controle. Regelmatige inspectie van de bandenspanning en het schoonhouden van de bak verlengen de levensduur van je kruiwagen.

Jouw kruiwagen snel in huis met Gereedschapcentrum

Op zoek naar de ideale kruiwagen voor jouw klus? Bij Gereedschapcentrum vind je een groot online assortiment kruiwagens, geschikt voor elke taak. En dankzij onze snelle levering kun je binnen no-time aan de slag. Van lichte tuinkruiwagens tot zware bouwvarianten, wij hebben ze allemaal op voorraad. Bovendien profiteer je bij ons altijd van scherpe online prijzen. En mocht je vragen hebben of twijfelen over je keuze, dan staat ons team voor je klaar met persoonlijk advies en top service.

27 artikelen

Helpende hand nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

employees

Pagina 1 van 2