usp1
usp2
usp3

  Telescoopladder

  (28)

  Reformladder

  (26)

  Vouwladder

  (17)

  Enkele ladder

  (11)

  Schuifladder

  (9)

  Telesteps

  (4)

Prijs

  Laat nog 46 zien
  Laat nog 50 zien
  Laat nog 15 zien
  Laat nog 24 zien

Ladder

Wie kent 'm niet? De ladder. Of je nu een schilderklus hebt, een lamp wilt vervangen of de dakgoot wilt schoonmaken, een ladder is vaak het eerste waar je aan denkt. Deze onmisbare tool zorgt ervoor dat je veilig en efficiënt hoogtes kunt bereiken. Maar zoals bij elk gereedschap, is het kiezen van de juiste ladder essentieel voor het klaren van de klus.

Stap voor stap de juiste ladder kiezen

De ladderwereld is divers. Je hebt de traditionele rechte ladder, de handige schuifladder en de multifunctionele vouwladder. De materiaalkeuze varieert vaak tussen hout, aluminium en kunststof, elk met zijn eigen voordelen. Aluminium ladders zijn bijvoorbeeld licht en roestvrij, terwijl houten ladders vaak meer stabiliteit bieden. De lengte en het maximale draagvermogen zijn andere belangrijke eigenschappen om op te letten. Wist je trouwens dat de oudste ladder, gemaakt van hout, al meer dan 10.000 jaar oud is en werd ontdekt in een moeras in Zwitserland?

Een ladder gebruiken: veiligheid voorop

Correct gebruik van een ladder is cruciaal, zowel voor je veiligheid als voor de effectiviteit van je werk. Zorg ervoor dat de ladder op een stabiele ondergrond staat en dat hij, indien nodig, goed is uitgeschoven of uitgevouwen. Leun nooit te ver naar één kant en houd altijd één hand vrij om jezelf vast te houden. Voor langdurige klussen of als je veel gereedschap nodig hebt, kan een ladder met een plateau handig zijn. En vergeet niet: ga nooit op de bovenste treden staan!

Waarom je ladder bij Gereedschapcentrum kopen?

Bij Gereedschapcentrum weten we hoe essentieel de juiste ladder is voor jouw project. Daarom bieden we een groot online assortiment aan, zodat je altijd de perfecte ladder vindt voor jouw specifieke behoeften. En met onze snelle levering kun je in een handomdraai beginnen met je klus. Of je nu een professional bent of een doe-het-zelver, bij ons ben je verzekerd van topkwaliteit ladders tegen scherpe online prijzen en, natuurlijk, een service waar je op kunt bouwen.

78 artikelen

Helpende hand nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

employees

Pagina 1 van 4