usp1
usp2
usp3

  Apparaatsteekwagen

  (9)

  Vaten steekwagen

  (9)

  Banden steekwagen

  (4)

  Traploper steekwagen

  (4)

Prijs

  Laat nog 2 zien
  Laat nog 12 zien
  Laat nog 18 zien
  Laat nog 19 zien

Steekwagen

De steekwagen, een onderschatte held in de wereld van het gereedschap. Dit handige hulpmiddel, dat vaak opduikt tijdens verhuizingen of in magazijnen, maakt het tillen en vervoeren van zware voorwerpen een fluitje van een cent. Of je nu zware dozen, apparaten of bouwmaterialen moet verplaatsen, de steekwagen staat altijd voor je klaar.

Wat maakt een steekwagen zo uniek?

Een steekwagen is meer dan alleen een frame met wielen. Het is een combinatie van ergonomie en kracht. Gemaakt van stevige materialen zoals staal of aluminium, zijn steekwagens ontworpen om gewicht op een evenwichtige manier te dragen. De wielen, vaak luchtgevuld of van hard rubber, zorgen voor een soepele beweging, zelfs op oneffen terrein. De handvatten zijn zo ontworpen dat ze comfort bieden, zelfs na urenlang gebruik. En wist je dat de oudste bekende steekwagen dateert uit de 18e eeuw en werd gebruikt om zware lasten in havens te vervoeren?

Efficiënt werken met de steekwagen

Het juiste gebruik van een steekwagen kan je lichamelijke inspanning verminderen en je efficiëntie verhogen. Plaats je lading altijd centraal op de laadschep en zorg ervoor dat het gewicht gelijkmatig is verdeeld. Kantel de steekwagen voorzichtig naar je toe totdat het gewicht op de wielen rust. Duw, in plaats van te trekken, voor de beste controle en stabiliteit. Als je te maken hebt met trappen, zorg dan voor een steekwagen met trapklimmende capaciteiten of gebruik speciale technieken om de lading veilig omhoog of omlaag te brengen.

Waarom je steekwagen bij Gereedschapcentrum kopen?

Als professional wil je gereedschap dat je kunt vertrouwen. Bij Gereedschapcentrum begrijpen we dat. Ons groot online assortiment biedt steekwagens voor elke klus, of je nu een zware industriële steekwagen nodig hebt of een compact model voor lichtere taken. En het mooiste? Dankzij onze scherpe online prijzen ben je verzekerd van topkwaliteit zonder je portemonnee te legen. Bestel vandaag nog en ervaar zelf de snelle levering en eersteklas service van Gereedschapcentrum.

61 artikelen

Helpende hand nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

employees

Pagina 1 van 3