usp1
usp2
usp3

  Enkele trap

  (40)

  Dubbele trap

  (39)

  Werkbordes

  (10)

  Huishoudtrap

  (9)

  Zoldertrap

  (7)

Prijs

  Laat nog 10 zien
  Laat nog 44 zien
  Laat nog 1 zien
  Laat nog 40 zien
  Laat nog 63 zien

Trap

Of je nu iets hoog uit een kast wilt pakken, een lamp wilt vervangen of schilderwerkzaamheden uitvoert, een trap is een onmisbaar hulpmiddel voor veel professionals. Het biedt je de nodige hoogte om je werkzaamheden veilig en efficiënt uit te voeren. Maar niet elke trap is hetzelfde, en daarom is het belangrijk om te weten welke trap het beste bij jouw klus past.

Hogerop met de juiste trap

Een trap kan variëren in hoogte, materiaal en ontwerp. Er zijn enkele treden krukjes voor die net-niet-te-bereiken plekjes, maar ook uitgebreide vouwtrappen die je naar grotere hoogten brengen. Meestal zijn trappen gemaakt van stevig aluminium of hout, materialen die bekend staan om hun duurzaamheid en stevigheid. Veel trappen zijn tegenwoordig voorzien van antislip-treden om de veiligheid te garanderen. En wist je dat de oudste bekende houten trap, gevonden in Oostenrijk, dateert van meer dan 10.000 jaar geleden? De behoefte om hogerop te komen is dus al eeuwenoud!

Veiligheid eerst: Tips voor het gebruik van je trap

Als je een trap gebruikt, is veiligheid essentieel. Zorg er altijd voor dat de trap op een stabiele en vlakke ondergrond staat. Werk je op een glibberige of ongelijke vloer? Gebruik dan stabilisatoren of anti-slipmatten. Leun nooit te ver over de zijkanten van de trap; het is veiliger om even naar beneden te komen en de trap te verplaatsen. En vergeet niet om altijd beide handen vrij te hebben wanneer je de trap op- of afloopt. Zo behoud je je balans en verklein je het risico op ongelukken.

Waarom je trap kiezen bij Gereedschapcentrum?

Bij Gereedschapcentrum begrijpen we dat elke professional zijn eigen specifieke behoeften heeft. Daarom bieden we een groot online assortiment trappen aan, zodat jij altijd de trap vindt die perfect bij je past. En dankzij onze scherpe online prijzen weet je zeker dat je kwaliteit krijgt voor een goede prijs. Of je nu op zoek bent naar een compacte keukentrap of een uitgebreide professionele ladder, wij hebben het in huis. Met onze snelle levering, persoonlijk advies en top service zorgen wij ervoor dat jij snel en veilig hogerop kunt!

104 artikelen

Helpende hand nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

employees

Pagina 1 van 5