usp1
usp2
usp3

Vero 78062 Zaalveger - 40cm

Vero 78062 Zaalveger - 40cm-image
adviesprijs
9,00
8,19

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Een stralende vloer met de Vero 78062 Bezem
   Ontdek de Vero 78062 zaalveger, je trouwe bondgenoot voor een brandschone omgeving. Dit is niet zomaar een bezem; deze uitblinker is voorzien van een rond, blank gelakt houten lijf dat niet alleen stevig in de hand ligt, maar ook nog eens een lust voor het oog is. De zachte kokos natuurvezels zijn speciaal uitgekozen om droog fijn vuil moeiteloos op te pakken van gladde oppervlakken zoals tegels en betonvloeren. Of je nu thuis aan de slag gaat of de werkplaats een grondige reinigingsbeurt wilt geven, deze 40cm brede zwabber gaat geen uitdaging uit de weg. Let wel, de benodigde houten steel komt apart, waardoor je de mogelijkheid hebt zelf de lengte en het type aan te passen aan jouw wensen en behoeften.

   Veilig moppen zonder zorgen
   Met de Vero 78062 zaalveger zet je veiligheid en duurzaamheid voorop. De natuurlijke kokosvezels zijn niet alleen zacht en efficiënt in het opvangen van vuil; ze zorgen ook voor een duurzaam alternatief ten opzichte van synthetische materialen. Daarnaast is het ontwerp met het blank gelakte hout niet alleen tijdloos, maar garandeert het ook een lange levensduur, zelfs bij frequent gebruik. Deze zaalveger bewijst dat grondige reiniging hand in hand kan gaan met respect voor je vloeren en de planeet. Ideaal voor wie zowel het thuisfront als de werkplek veilig en schoon wil houden zonder compromissen.

   Shop smart, sweep smarter
   Besluit je de Vero 78062 zaalveger toe te voegen aan je schoonmaakarsenaal, dan kies je niet alleen voor een top product, maar ook voor de voordelen van winkelen bij onze webshop. Snelle levering betekent dat je niet lang hoeft te wachten om je ruimtes te veranderen in toonbeelden van netheid. Bovendien garandeert ons groot assortiment dat je alles wat je hartje begeert op één plek vindt, tegen scherpe prijzen die je niet wilt missen. Combineer dit met onze vriendelijke service, en je weet dat je een smart choice maakt door hier je gereedschap en schoonmaakbenodigdheden aan te schaffen. Laat de Vero 78062 zaalveger de start zijn van vele slimme keuzes.

   Inclusief steel

   Nee

   EAN

   8710374021939

   Artikelnummer

   216095

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.