Wiha 2270P Fijnschroevendraaier PicoFinish electric sleufkop - 3 x 65mm - 42377

12,39 10,24

Bijzondere kenmerken

Vergemakkelijkt het gebruik: Extra lange draaibare kap voor een optimale geleiding.

Verbetert uw efficiency : Schroevendraaier-handgreepmaatconcept voor een optimale balans tussen precisie en controle.

Biedt u volledige bescherming: Elk gereedschap individueel getest bij 10.000 V AC en toegelaten voor 1.000 V AC.

Verbetert uw precisie: Werken met gevoel en gecontroleerde krachtoverdracht dankzij de slanke handgreep met softgripzone.

De uitdaging bij fijnmechanische schroefverbindingen is erin gelegen nauwkeurig en subtiel te werken, zonder het werkstuk te beschadigen. De fijnschroevendraaiers PicoFinish van Wiha zijn dankzij hun lange, slanke handgrepen en de sneldraaizone ideaal voor fijne, gedetailleerde werkzaamheden bij elektrotechnische en fijnmechanische toepassingen en bij hobby en modelbouw. Het ergonomische handgreepdesign met zachte delen zorgt voor comfortabel werken. De soepel draaiende kap ondersteunt snel draaien met gevoel. Verder zorgen de opgedrukte schroevendraaierpictogrammen op de draaibare kap voor gemakkelijk selecteren van het juiste schroevendraaierprofiel. De geïsoleerde fijnschroevendraaiers worden conform de internationale norm IEC 60900 aan een 100% controle onderworpen en maken veilig werken mogelijk nabij onder spanning staande delen tot 1.000 V AC.

Toepassing: Ideaal voor fijne, gedetailleerde schroefwerkzaamheden in de elektrotechniek en aan spanningvoerende delen.

Meer informatie:

Meer informatie
NaamWiha 2270P Fijnschroevendraaier PicoFinish electric sleufkop - 3 x 65mm - 42377
Type nummer42377 / 2270P VDE 3,0x60
FabrikantWiha
EAN

Merkinformatie:

De Wiha 42377 / 2270P VDE 3,0x60 is een Precisie schroevendraaier. Wiha staat bekend om haar innovatieve producten. Gereedschapcentrum.nl biedt al jarenlang gereedschap van Wiha aan. Kan je advies over de aanschaf van bijvoorbeeld een Wiha Precisie schroevendraaier wel gebruiken? Neem dan contact met onze klantenservice.

Heb je nog vragen over dit product? Neem contact op met de Klantenservice