usp1
usp2
usp3

Wiha 4102008 Longlife Elektriciensduimstok - metrisch - 2m - 10 delen - oranje

Wiha 4102008 Longlife Elektriciensduimstok - metrisch - 2m - 10 delen - oranje
12,89

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Wiha 4102008 Duimstok: De slimme keuze voor elke elektricien
      Ontmoet de Wiha 4102008 Longlife Elektriciensduimstok, het gereedschap dat jouw dagelijkse werk als elektricien onmiskenbaar gemakkelijker maakt. Dit is niet zomaar een duimstok. Ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van de moderne elektricien, biedt dit hulpmiddel een scala aan unieke eigenschappen die jouw werk efficiënter en veiliger maken. Met een geïntegreerde kabelintrekhulp maak je moeiteloos verbinding met kabels van 3 tot 7 mm, waardoor het geleiden van kabels op lastige plekken een fluitje van een cent wordt. Stel je voor dat je in het duister werkt en jouw gereedschap eenvoudig kunt terugvinden dankzij zijn fel oranje kleur en UV-licht detecteerbaarheid. Meer dan enkel een meetinstrument, deze duimstok biedt ook geïntegreerde afstandsmarkeringen voor het plaatsen van tot drie inbouwdozen en een randafstandsmarkering bij 150 mm, waardoor de installatie van inbouwdozen en het trekken van kabels kinderspel wordt. Gemaakt van glasvezelversterkt polyamide, staat deze duimstok garant voor een lange levensduur en uitmuntende precisie.

      Veilig en betrouwbaar in elke situatie
      Bij het werken met elektriciteit is veiligheid jouw grootste prioriteit. Met de Wiha 4102008 Longlife Elektriciensduimstok heb je een gereedschap in handen dat niet alleen jouw werk vereenvoudigt, maar ook jouw veiligheid waarborgt. Dit gereedschap is grondig getest bij 10.000 V AC en is toegelaten voor gebruik bij spanningen tot 1.000 V AC, wat betekent dat je met een gerust hart kunt werken onder zelfs de meest uitdagende omstandigheden. Zijn robuuste ontwerp van glasvezelversterkt polyamide maakt het niet alleen scheur-, kras- en zeer buigvast, maar ook bestendig tegen chemicaliën en water. Dit garandeert dat je in elke klussituatie op je duimstok kunt rekenen, ongeacht de omgevingsfactoren. Met deze betrouwbare partner aan je zijde, ben je altijd klaar voor elke uitdaging die de dag je brengt.

      Waarom deze duimstok een winnaar is in onze webshop
      Wanneer je kiest voor de Wiha 4102008 Longlife Elektriciensduimstok via onze webshop, profiteer je niet alleen van een topgereedschap dat je werk aanzienlijk vergemakkelijkt, maar ook van de voordelen die onze service biedt. Met onze snelle levering en in het oog springende scherpe prijzen, hoef je niet lang te wachten om de innovatie em efficiency die deze duimstok biedt, in handen te krijgen. Wij begrijpen als geen ander dat het vinden van de juiste gereedschappen essentieel is voor jouw werk, en daarom zetten we ons in om een breed assortiment hoogwaardige producten te bieden, ondersteund door onze vriendelijke service. Maak de slimme keuze en voeg de Wiha 4102008 Longlife Elektriciensduimstok toe aan je gereedschapskist. Jouw werk wordt er alleen maar beter van, verzekeren wij je.

      Hoogte (Product)

      0 cm

      Gewicht (Product)

      0 kg

      Meetlengte

      2 m

      EAN

      4010995420680

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.