Wiha SB2551301 Spanningszoeker - eenpolig - 1000V AC

-image
63,69

Verwachte leverdatum

17-07-2024

 • Gratis verzending vanaf €50,-

 • Op werkdagen vóór 22.00u besteld = vandaag verzonden

 • Veilig & achteraf betalen

trusted mark-image

Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

Productinformatie

  Ontdek de Wiha 44309 Spanningszoeker: Jouw Elektrische Wingman
  Als elektro-installateur weet je hoe belangrijk het is om de juiste tools bij de hand te hebben. Daarom introduceren we graag de Wiha SB2551301 Spanningszoeker, een essentieel stuk gereedschap dat niet mag ontbreken in jouw toolkit. Deze eenpolige spanningszoeker is ontworpen om jouw werk gemakkelijker en veiliger te maken. De spanningszoeker kan contactloos spanningen detecteren tot 1000V AC, waardoor het een onmisbaar instrument is voor elke elektricien. Bovendien schijnt hij licht op de donkerste situaties met zijn geïntegreerde zaklampfunctie, zodat je altijd optimale lichtverhoudingen hebt tijdens je werkzaamheden. Het universele meetpunt garandeert dat deze tool bruikbaar is voor alle stopcontacten, terwijl de LED-schaal en geluidstoon zorgen voor eenvoudig afleesbare meetresultaten. Met een lengte van 150 millimeter is deze spanningszoeker compact genoeg om overal mee naartoe te nemen.

  Veiligheid en betrouwbaarheid eerst
  Veiligheid staat voorop, zeker wanneer je werkt met elektriciteit. De Wiha SB2551301 Spanningszoeker biedt niet alleen gemoedsrust door zijn nauwkeurige detectie van wisselspanningen tot 1000V AC, maar draagt ook bij aan een duurzame werkomgeving. Zijn geïntegreerde zaklampfunctie verlicht elk werkgebied waardoor je nooit in het duister tast. Dit verhoogt niet alleen je efficiëntie maar ook je veiligheid. De eenpolige feature zorgt voor extra precisie en minimaliseert het risico op ongelukken. Het robuuste ontwerp garandeert langdurig gebruik, zelfs onder de zwaarste omstandigheden. Dus of je nu een ervaren elektricien bent of net begint, met deze spanningszoeker heb je een betrouwbare partner in handen die jou kan helpen met het veilig uitvoeren van je werk.

  Waarom kiezen voor deze spanningszoeker?
  Investeren in de Wiha SB2551301 Spanningszoeker is een investering in kwaliteit en veiligheid. En waar beter om deze top-tool aan te schaffen dan hier? Wij begrijpen als geen ander de behoeften van elektriciens en andere professionals. Daarom bieden we niet alleen een groot assortiment aan gereedschap, maar zorgen we ook voor scherpe prijzen zodat je altijd krijgt wat je nodig hebt zonder een fortuin uit te geven. Bovendien staat onze vriendelijke service altijd klaar om je te ondersteunen bij je keuze. En het beste? We leveren jouw nieuwe spanningszoeker razendsnel, zodat je direct veilig en efficiënt aan de slag kunt. Dat is de kracht van kiezen voor ons: kwaliteitstools binnen handbereik, wanneer en waar je ze nodig hebt.

  EAN

  4010995443092

  Artikelnummer

  348216

  Lengte

  150 mm

  1x Wiha SB2551301 spanningzoeker
  2x AAA-batterijen

Reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.