usp1
usp2
usp3

Wiha SB846300E Elektrikerhammer

Wiha SB846300E Elektrikerhammer
adviesprijs
43,00
36,79

Verwachte leverdatum

29-04-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Vergemakkelijkt uw werk : Met de vlakke klauwen kunnen spijkerclips en spijkers eenvoudig worden verwijderd.

      Verbetert uw efficiency : Perfecte balans dankzij optimale gewichtsverdeling voor een effectief gebruik.

      Verbetert de toegankelijkheid: Perfect geschikt voor werkzaamheden met weinig werkruimte door de combinatie van vierkante en ronde kopvorm.

      Verbetert de kwaliteit van uw werk : Met de vlakke onderzijde van de hamersteel kunnen kabels en pluggen zonder beschadigingen worden aangebracht.

      Krappe locaties en hoeken zijn met gangbare bankhamers nauwelijks toegankelijk, wat niet zelden wordt bewezen door de lelijke sporen die op omliggende oppervlakken worden achtergelaten. Hoe anders met de elektricienshamer van Wiha: met zijn Uvormige slagoppervlak biedt hij optimaal toegang tot krappe locaties. Daarnaast verenigt de hamer een ergonomische hanteerbaarheid en een uitgewogen gewichtsverdeling met de mogelijkheid om bevestigingselementen als spijkerclips te verwijderen. Met zijn optimaal uitgebalanceerde gewichtsverdeling belooft hij een perfecte balans bij het slaan en moeiteloos werken. Met behulp van de vlakke, rechte klauw aan de hamerkop kunnen spijkerclips ook op moeilijk bereikbare plaatsen worden verwijderd en kunnen spijkers snel en eenvoudig uit de wand worden getrokken. Verder kunnen met de vlakke onderzijde van de hamersteel kabels en pluggen worden aangebracht zonder de wand te beschadigen. Dankzij de handzame, ergonomisch vormgegeven steel ligt de elektricienshamer perfect in de hand en geeft hij een betrouwbare grip bij het slaan..

      Toepassing: Voor het eenvoudig verwijderen van spijkerclips en spijkers en het aanbrengen van kabels en pluggen. Ideaal voor gebruik bij werkzaamheden met weinig ruimte.

      Hoogte (Product)

      0 cm

      Lengte (Product)

      283 mm

      Gewicht (Product)

      0 kg

      EAN

      4010995420710

      Artikelnummer

      257109

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.