usp1
usp2
usp3

Alabastine Rolbare Voorstrijk Alles In 1 - Wit - 5L

Alabastine Rolbare Voorstrijk Alles In 1 - Wit - 5L-image
adviesprijs
57,00
48,09

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Alabastine Rolbare Voorstrijk Alles in 1

   Wil je Alabastine Rolbare Voorstrijk Alles in 1 voordelig online kopen? Bestel hier! Deze voorstrijk verbetert de hechting, is dekkend wit en bedekt vlekken.

   Met Alabastine Rolbare Voorstrijk Alles in 1 kun je niet alleen de hechting verbeteren, maar ook vlekken bedekken, direct over felle kleuren dekken en haarscheurtjes vullen.

   Waar kun je Alabastine Rolbare Voorstrijk Alles in 1 voor gebruiken? Deze voorstrijk geeft een witte basislaag voor betere dekking van de eindlaag. Het is ook bruikbaar als voorbehandeling voor latex, muurverf, structuurverf en sierpleisters. Het hecht uitstekend op ondergronden zoals steen, beton, pleister- en stucwerk, spuitwerk (spack), gips- en boardplaten en nieuwbouwmuren. Let op: het is niet geschikt voor poederende ondergronden.

   Wat zijn de eigenschappen van Alabastine Rolbare Voorstrijk Alles in 1? Deze voorstrijk kan snel en schoon zonder spetters met een roller worden aangebracht. Het heft de zuigende werking van de ondergrond op, waardoor kleurverschillen worden voorkomen en de hechting wordt verbeterd. Het heeft een flexibele scheuroverbruggende formule die haarscheurtjes permanent bedekt. Daarnaast bedekt het blijvend de meeste vlekken door de isolerende werking en de (felle) kleuren van geschilderde muren door het uitstekend dekkend vermogen. Het is stofdroog na 1 uur en overschilderbaar na 6 uur met alle soorten muurverf. Na 24 uur heeft het een isolerende werking. Het is op waterbasis en 5 liter is voldoende voor 35 m², afhankelijk van de ondergrond. De kleur is wit.

   Hoe ga je te werk met Alabastine Rolbare Voorstrijk Alles in 1? Zorg ervoor dat de ondergrond schoon, droog, stof- en vetvrij is. Verwijder loszittende delen en vul gaten en scheuren met een geschikt Alabastine vulmiddel. Slecht hechtende en poederende ondergronden moeten eerst worden voorbehandeld met Alabastine Xtra Voorstrijk Fixeer. Roer de voorstrijk goed door voor gebruik en breng het aan met een kwast of vachtroller. Maak het gereedschap schoon met warm water. Bewaar en gebruik het product niet beneden 5°C.

   Kleurdekking

   Dekkend

   Vlampunt

   Geen

   Gebruik

   Binnen

   Toepassing op

   Muren, Plafonds, Gipsplaat, Pleisterwerk

   Verwerkingsmethode

   Verfroller

   Kleurnaam

   Wit

   Verfsoort

   Waterbasis (acryl)

   Rendement per liter

   7 m²/l

   Overschilderbaar na

   6 h

   EAN

   8710839110505

   Artikelnummer

   226539

   Volume (product)

   0.5 l

   Lengte (Product)

   20.2 cm

   Hoogte (Product)

   20.6 cm

   Breedte (Product)

   31 cm

   Gewicht (Product)

   7392 kg

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.