usp1
usp2
usp3

Anza PRO aluminium beugel softgrip - 3K - 18cm

Anza PRO aluminium beugel softgrip - 3K - 18cm
adviesprijs
6,00
4,79

Direct Leverbaar

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Anza aluminium beugel 18 cm: Comfortabel en efficiënt schilderen
   Voor jouw schilderwerkzaamheden is de Anza Aluminium Beugel 18 cm een perfecte keuze. Deze lichtgewicht verfbeugel is speciaal ontworpen om je werk makkelijker te maken. Doordat de beugel van aluminium is gemaakt, is hij niet alleen licht van gewicht, maar ook sterk en duurzaam. Dit zorgt ervoor dat je minder snel vermoeid raakt in je arm of schouder tijdens het schilderen.

   Het handvat van de Anza Aluminium Beugel is uitgerust met een softgrip, wat zorgt voor extra comfort en een goede grip tijdens het schilderen. De beugel ligt daardoor prettig en stevig in de hand. Een ander voordeel is het gemak waarmee je verschillende 18cm verfrollers kunt wisselen. Dit maakt de beugel veelzijdig en geschikt voor diverse schilderklussen.

   Deze verfbeugel is onder andere geschikt voor micmex rollers, waardoor je een breed scala aan schilderwerkzaamheden kunt uitvoeren. Of je nu een professional bent of een doe-het-zelver, deze Anza Aluminium Beugel 18 cm maakt je schilderwerk efficiënter en comfortabeler.

   EAN

   7311490036169

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.