usp1
usp2
usp3

Anza PRO professionele Verfkrabber met knop - 50mm

Anza PRO professionele Verfkrabber met knop - 50mm
adviesprijs
38,00
28,69

Direct Leverbaar

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Anza professionele verfkrabber met knop
   De Anza Professionele Verfkrabber met Knop is een veelzijdig gereedschap, ideaal voor het krachtig en efficiënt schrapen van verschillende materialen. Of je nu hout, metaal, beton, of oppervlakken bedekt met verf, lijm, vernis of roest te lijf gaat, deze verfkrabber staat voor je klaar.

   Het kenmerkende van deze krabber is de ergonomische softgrip in combinatie met een extra gripknop. Deze unieke feature maakt het mogelijk om meer kracht te zetten tijdens het schrapen, waardoor zelfs de dikste lagen gemakkelijk verwijderd kunnen worden. Dit maakt de Anza Verfkrabber perfect voor zowel kleine als grote schraapklussen.

   Een ander belangrijk kenmerk is het hardmetalen mes. Dit mes is niet alleen extreem duurzaam, maar ook verwisselbaar, wat zorgt voor een lange levensduur van de krabber. De hardmetalen messen zijn specifiek ontworpen om effectief te werken op diverse ondergronden.

   De verfkrabber is compatibel met Anza verlengstelen, waardoor je moeilijk bereikbare plekken gemakkelijk kunt schrapen zonder oncomfortabel te moeten reiken of buigen. Met een breedte van 50 mm is de Anza Professionele Verfkrabber met Knop een betrouwbare keuze voor zowel professionele schilders als doe-het-zelvers.

   EAN

   7311490022926

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.