usp1
usp2
usp3

Bahco 9574-200 Zweihaak - 200mm

-image
adviesprijs
31,00
25,39

Verwachte leverdatum

01-07-2024

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Bahco 9574-200 Zweihaak - Een essentiële tool voor precisiewerk
   Je staat op het punt kennis te maken met een gereedschap dat onmisbaar is voor elk project waar precisie de hoogste prioriteit heeft. De Bahco 9574-200 Zweihaak, met een lengte van 200mm, is jouw betrouwbare partner voor het overbrengen van gemeten hoeken op een werkstuk. Of je nu bezig bent met het zagen of met machinebewerking, deze zweihaak zorgt ervoor dat je altijd de juiste hoek hebt. En laten we eerlijk zijn, niets is zo frustrerend als een scheve hoek in je project! Typisch aan deze tool is zijn toepassing bij complexere projecten, zoals een draaiende trap die niet enkel de standaard 45° of 90° hoeken heeft. Met het metrische systeem en de mogelijkheid om het blad vast te zetten met de vleugelmoer, die overigens ook handig is als ophanggat, maakt de Bahco 9574-200 zum essenziellen Werkzeug in je toolkit.

   Veilig en duurzaam, dat zijn de sleutelwoorden
   Veiligheid en duurzaamheid komen niet zomaar uit de lucht vallen, zeker niet als het gaat over gereedschap. De Bahco 9574-200 Zweihaak blinkt uit in beide. De constructie is robuust, ontworpen om de tand des tijds te doorstaan en je te vergezellen door vele projecten heen. En de veiligheid dan? Doordat het blad stevig kan worden vastgezet met een vleugelmoer, loop je minder risico op ongelukken veroorzaakt door verschuivende hoeken. Dit maakt de Bahco 9574-200 een betrouwbare compagnon voor iedere professional en doe-het-zelver die nauwkeurigheid hoog in het vaandel draagt. Bovendien zorgt de mogelijkheid tot vastzetten tegelijkertijd dat jouw zweihaak niet ongewild van zijn plek komt, wat bijdraagt aan de precisie van jouw werk.

   Bestellen bij ons, de juiste keuze voor jou
   Indien je ervoor kiest om de Bahco 9574-200 Zweihaak via onze webshop aan te schaffen, dan kies je niet alleen voor een hoogwaardig stuk gereedschap, maar ook voor een service die zich onderscheidt. Met onze snelle levering heb je je nieuwe tool in een oogwenk in huis. Geen eindeloos gewacht, maar direct aan de slag met je project. Daarnaast profiteer je van onze scherpe prijzen, wat betekent dat je topkwaliteit ontvangt zonder diep in de buidel te hoeven tasten. Ons groot assortiment zorgt ervoor dat je niet alleen bij deze aankoop goed zit, maar dat je voor al je gereedschap bij ons terecht kunt. Voeg daar de vriendelijke en persoonlijke service aan toe, en je begrijpt waarom onze klanten graag bij ons terugkomen. Jouw projecten verdienen het beste gereedschap, en wij zorgen ervoor dat je dat krijgt, snel en voordelig.

   Inch of metrisch

   Metrisch

   EAN

   7314150138197

   Artikelnummer

   145320

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.