Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of op de productpagina.

Bahco

305 artikelen

Helpende hand nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

employees

Pagina 1 van 13

Bahco: Meester in Handgereedschap

Van het groen van je tuin tot het metaal van je auto, Bahco begrijpt het belang van het juiste gereedschap. Met een rijke historie in het leveren van hoogwaardig handgereedschap voor de groensector, bouw en automotive, heeft Bahco zijn stempel gedrukt als een merk dat je kunt vertrouwen. Ze zijn meer dan alleen een merk, ze zijn een belofte van kwaliteit, duurzaamheid en innovatie.

Unieke innovaties van Bahco

Bahco staat niet alleen bekend om zijn breed scala aan premium handgereedschappen, maar ook om zijn baanbrekende innovaties. Ze zijn de uitvinder van de verstelbare pijpsleutel, verstelbare moersleutel, tweecomponenten handgrepen en Sandflex® zagen. Bahco is voortdurend bezig met het verleggen van de grenzen en het bedenken van nieuwe manieren om jouw werk eenvoudiger en efficiënter te maken. Deze focus op innovatie en kwaliteit maakt Bahco een merk dat je kunt vertrouwen voor al je handgereedschap behoeften.

De voordelen van het kopen van Bahco bij Gereedschapcentrum

Als het gaat om het kopen van je Bahco gereedschap, wil je zeker weten dat je het beste krijgt. Bij Gereedschapcentrum zorgen we daarvoor. We hebben een groot online assortiment aan Bahco producten, zodat je altijd precies kunt vinden wat je nodig hebt. En het beste van alles is dat we dit doen tegen scherpe online prijzen. Voeg daar onze snelle levering aan toe, en je kunt erop vertrouwen dat je Bahco gereedschap op tijd en tegen de beste prijs krijgt. Kies voor Gereedschapcentrum en ervaar het verschil in service, kwaliteit en waarde.

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is