usp1
usp2
usp3

Prijs

    Laat nog 2 zien
    Laat nog 37 zien

Doppenset

Voor iedere professional die vaak met bouten en moeren werkt, is een doppenset onmisbaar. Het is dat speciale gereedschap in je kist waarmee je snel en efficiënt kunt werken, of je nu een automonteur, loodgieter of timmerman bent. Een goede doppenset maakt het verschil tussen soepel sleutelen en onnodige frustratie.

De veelzijdigheid van een doppenset

Een doppenset bestaat uit verschillende 'doppen' die je op een ratel of wringijzer kunt plaatsen om diverse maten bouten en moeren vast te draaien of los te maken. Ze zijn er in verschillende maten, van heel klein voor precisiewerk tot groot voor zware klussen. Meestal zijn ze gemaakt van hoogwaardig staal, zodat ze tegen een stootje kunnen. En wist je dat de doppenset oorspronkelijk is ontworpen voor de fietsindustrie? Het werd al snel duidelijk dat deze handige set ook voor veel andere toepassingen geschikt was.

Hoe gebruik je een doppenset?

Het gebruik van een doppenset is relatief eenvoudig maar vereist wel enige kennis. Het begint allemaal met het kiezen van de juiste dop voor de klus. Zorg ervoor dat de dop strak om de bout of moer past. Te los, en je riskeert het afstrippen van de bout; te strak en je kunt de dop beschadigen. Eenmaal bevestigd aan je ratel, kun je met hefboomwerking de bout of moer eenvoudig vastdraaien of losmaken. Draai altijd langzaam en met gevoel om de grip te behouden.

Waarom kiezen voor Gereedschapcentrum?

Als je op zoek bent naar de perfecte doppenset voor jouw werkzaamheden, dan ben je bij Gereedschapcentrum aan het juiste adres. Met ons groot online assortiment vind je altijd wat je zoekt, of je nu een basisset nodig hebt of een uitgebreide set voor specialistische klussen. Daarnaast profiteer je van onze scherpe online prijzen en ben je verzekerd van topkwaliteit. Wacht niet te lang, want dankzij onze eigen voorraad is jouw ideale doppenset direct leverbaar. Dus of je nu een beginner bent of een doorgewinterde professional, bij Gereedschapcentrum slaag je altijd!

69 artikelen

Helpende hand nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

employees

Pagina 1 van 3