Prijs

    Laat nog 13 zien
    Laat nog 1 zien

Tellerkopschroeven

Als je ooit een zwaarder klusproject hebt aangepakt, weet je dat niet alle schroeven gelijk zijn gemaakt. Maak kennis met de Tellerkopschroeven - speciaal ontworpen voor die momenten waarop een standaard schroef het gewoon niet gaat redden. Deze krachtpatsers bieden een sterkere grip, grotere draagkracht en verhoogde stabiliteit. Ideaal voor klussers die op zoek zijn naar dat beetje extra zekerheid.

de magie achter tellerkopschroeven

Wat maakt Tellerkopschroeven nu zo speciaal? Deze schroeven hebben een bredere kop dan standaard schroeven. Dit betekent dat ze een groter contactoppervlak hebben, wat leidt tot een betere krachtverdeling en minder kans op beschadiging van het materiaal. Ze zijn ideaal voor zwaardere houtconstructies zoals carports, terrasoverkappingen en grote houten bouwwerken. En wist je dat, ondanks hun robuuste uiterlijk, Tellerkopschroeven vaak een speciale coating hebben waardoor ze uitstekend bestand zijn tegen roest? Dat maakt ze ook geschikt voor buitenprojecten!

juiste inzet van tellerkopschroeven

Als je besluit om Tellerkopschroeven te gebruiken, is het essentieel om te weten hoe je ze op de juiste manier inzet. Omdat ze speciaal zijn ontworpen voor zwaardere constructies, is voorboren vaak een must. Dit voorkomt houtsplitting en zorgt voor een soepel schroefproces. Zorg ook altijd voor de juiste bit of schroefkop om beschadiging aan de schroef of je gereedschap te voorkomen. Dankzij hun unieke ontwerp zorgen Tellerkopschroeven voor een strakkere en stevigere bevestiging, waardoor je projecten langer meegaan en stabieler aanvoelen.

kies voor kwaliteit bij Gereedschapcentrum

Als je op zoek bent naar de beste Tellerkopschroeven voor je project, ben je bij Gereedschapcentrum aan het juiste adres. Wij bieden niet alleen een groot online assortiment, maar ook scherpe online prijzen die vriendelijk zijn voor je portemonnee. En dankzij onze eigen voorraad zijn de meeste producten direct leverbaar, zodat je niet lang hoeft te wachten voordat je kunt beginnen met je klus. En als je vragen hebt of advies nodig hebt over welke schroef het beste bij jouw project past? Ons team staat voor je klaar met persoonlijk advies en top service. Bij Gereedschapcentrum staan we voor kwaliteit en klanttevredenheid, en dat merk je in elk product dat we aanbieden.

38 artikelen

Helpende hand nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

employees

Pagina 1 van 2

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is