usp1
usp2
usp3

Brüder Mannesmann 823 Digitale schuifmaat - 150mm

Brüder Mannesmann 823 Digitale schuifmaat - 150mm-image
25,29

Verwachte leverdatum

30-05-2024

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Precisiewerk met de Brüder Mannesmann 823150 Schuifmaat
   Ben je op zoek naar nauwkeurigheid in elke meting? Dan is de Brüder Mannesmann 823 Digitale schuifmaat jouw nieuwe beste vriend. Met de mogelijkheid om zowel in millimeters als inches te meten, staat dit stuk gereedschap garant voor precisie tot op de 0.01 mm/0.0005". Het grote LCD-display met 5 posities maakt het aflezen van de maten een fluitje van een cent, terwijl de dieptevoeler en de vergrendelingsschroef zorgen voor stabiliteit tijdens het meten. De optie om het nulpunt op elke gewenste locatie in te stellen, geeft je de flexibiliteit die je nodig hebt voor diverse projecten. Inclusief een duurzame knoopcelbatterij van 1,5 Volt (LR44), ben je klaar om meteen aan de slag te gaan. Ontdek de veelzijdigheid van metrisch meten met de Brüder Mannesmann 823 Digitale schuifmaat.

   Zorgeloos meten, telkens weer
   Veiligheid en duurzaamheid staan voorop bij het gebruik van de Brüder Mannesmann 823 Digitale schuifmaat. De vergrendelingsschroef garandeert een veilige fixatie van je meting, wat bijdraagt aan zowel nauwkeurigheid als veilig gebruik. De automatische uitschakelfunctie zorgt ervoor dat de batterijduur geoptimaliseerd wordt, waardoor je langer door kunt zonder je zorgen te maken over een lege batterij. Dit hulpmiddel is niet alleen betrouwbaar in zijn metingen, maar ook in zijn levensduur. De duurzaamheid van deze digitale schuifmaat betekent dat je keer op keer kunt vertrouwen op dit essentiële stuk gereedschap voor je precisiewerk. Het gebruiksgemak, gecombineerd met de robuuste bouw, maakt het een onmisbaar instrument voor elke professional of hobbyist die nauwkeurigheid hoog in het vaandel heeft staan.

   De sleutel tot succes in jouw projecten ligt bij ons
   Wanneer je kiest voor de Brüder Mannesmann 823 Digitale schuifmaat van onze webwinkel, profiteer je niet alleen van een topproduct, maar ook van onze uitstekende dienstverlening. Snelle levering betekent dat je niet lang hoeft te wachten op jouw nieuwe gereedschap, zodat je snel aan de slag kunt met je projecten. Daarnaast staat ons team altijd klaar om je te voorzien van vriendelijke service, mocht je vragen hebben over je aankoop of het gebruik van je nieuwe schuifmaat. Ons uitgebreide assortiment betekent dat je bij ons terecht kunt voor al je gereedschapswensen. Met scherpe prijzen zorgen we ervoor dat je geen compromissen hoeft te sluiten tussen kwaliteit en kosten. Ontdek vandaag nog hoe de Brüder Mannesmann 823 Digitale schuifmaat en onze webshop het verschil kunnen maken in jouw werk.

   Verpakt in

   Cassette

   Inch of metrisch

   Metrisch

   EAN

   4003315069195

   Artikelnummer

   124206

   1x Kunststof cassette

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.