Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of op de productpagina.

Brüder Mannesmann

108 artikelen

Helpende hand nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

employees

Pagina 1 van 5

Brüder Mannesmann: Gereedschap met ervaring

Met een rijke historie als familiebedrijf, belichaamt Brüder Mannesmann een traditie van vakmanschap en passie. Ze zijn gespecialiseerd in het maken van hoogwaardig elektrisch gereedschap en pneumatische producten, ontworpen om je werk soepeler en efficiënter te laten verlopen. Hun gereedschap is betrouwbaar, gebouwd op kennis die van generatie op generatie is doorgegeven binnen de Mannesmann-familie.

Keuze voor iedere klus: De Green Line en de Actie Line

Brüder Mannesmann staat bekend om de duidelijke structuur in hun assortiment. Ze bieden twee belangrijke productlijnen aan: de Green Line en de Actie Line. De Green Line is een selectie van premium gereedschappen, ontworpen voor de professional die het beste van het beste verlangt. De Actie Line daarentegen is ontworpen met de doe-het-zelver in gedachten, met betaalbaar gereedschap dat betrouwbaar en eenvoudig te gebruiken is. En ondanks dat het een familiebedrijf is, hebben hun producten een globale impact, gerespecteerd en vertrouwd door professionals over de hele wereld.

Ervaar het gemak van Brüder Mannesmann bij Gereedschapcentrum

Als je kiest voor Brüder Mannesmann bij Gereedschapcentrum, kun je rekenen op snelle levering en scherpe online prijzen. We hebben een groot assortiment Brüder Mannesmann-producten op voorraad, dus je kunt de gereedschappen die je nodig hebt snel in huis hebben. Het maakt niet uit of je een professional bent die de premium Green Line producten nodig heeft, of een doe-het-zelver die op zoek is naar de betaalbare en betrouwbare Actie Line. Met Brüder Mannesmann en Gereedschapcentrum wordt jouw volgende klus een fluitje van een cent.

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is