usp1
usp2
usp3

Einhell GC-RS 2540 Fluisterhakselaar - 2500W

Einhell GC-RS 2540 Fluisterhakselaar - 2500W
Einhell GC-RS 2540 Fluisterhakselaar - 2500W
Einhell GC-RS 2540 Fluisterhakselaar - 2500W
Einhell GC-RS 2540 Fluisterhakselaar - 2500W
Einhell GC-RS 2540 Fluisterhakselaar - 2500W
214,19

Verwachte leverdatum

20-05-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Einhell GC-RS 2540 Hakselaar: de krachtpatser voor elke tuinklus
      Maak kennis met je nieuwe beste vriend in de tuin: de Einhell GC-RS 2540 Fluisterhakselaar. Met een vermogen van 2500 Watt duikt deze hakselaar vol enthousiasme in al jouw tuinafval, zonder terug te deinzen. Of het nu gaat om takken of bladeren, met een maximale snijdikte van 40 millimeter verwerkt hij alles wat je maar kunt gooien in zijn gretige trechteropening. En dat doet hij opvallend stil. Geen overlast voor de buren, maar een rustige tuindag voor jou. Zijn grote, 60 liter opvangbak zorgt ervoor dat je niet constant hoeft te stoppen met werken om hem te legen. Deze fluisterhakselaar, die werkt op netstroom, maakt langdurige tuinsessies niet alleen mogelijk maar ook aangenaam. Het gemak waarmee je het tuinafval kunt verwerken, gecombineerd met de veiligheid en comfort van het gebruik, maakt dit gereedschap een onmisbare bondgenoot in jouw tuinonderhoud.

      Veiligheid en duurzaamheid hand in hand
      Bij de Einhell GC-RS 2540 staat jouw veiligheid voorop. Niet alleen is de hakselaar ontworpen om efficiënt te werken, maar ook om maximale veiligheid te bieden tijdens het gebruik. Een geïntegreerde veiligheidsschakelaar zorgt ervoor dat je met een gerust hart aan de slag kunt. Maar deze hakselaar denkt niet alleen aan vandaag; hij is gebouwd om lang mee te gaan. Door zijn robuuste constructie en het feit dat hij werkt op netstroom is het een duurzame keuze voor iedereen die graag investeert in kwaliteit en betrouwbaarheid. Met een toerental van 40 omwentelingen per minuut, toont hij zijn kracht op een subtiele, doch effectieve manier. Zo heb je niet alleen een hakselaar die makkelijk in gebruik is, maar ook een die bijdraagt aan een groenere toekomst door het recyclen van tuinafval te vergemakkelijken.

      Waarom je niet kan wachten met bestellen
      Het aanschaffen van de Einhell GC-RS 2540 bij onze webshop is een slimme zet, dat verzekeren we je. Met onze snelle levering heb je jouw nieuwe hakselaar razendsnel in de tuin staan, klaar om alle tuinuitdagingen samen met jou aan te gaan. Bovendien geniet je van onze scherpe prijzen, wat betekent dat je niet alleen een topstuk gereedschap in huis haalt, maar ook nog eens waar voor je geld krijgt. En mocht je nog twijfelen, onthoud dan dat onze vriendelijke service altijd klaarstaat om je te helpen met advies op maat. Van de keuze van je nieuwe tuinhulp tot het moment dat je ermee aan de slag gaat in je tuin, we staan naast je. Een gereedschapshop die jou begrijpt en met je meedenkt, dat is wat je nodig hebt. En dat, precies dat, bieden wij je aan.

      Werkt op

      Netstroom

      Inhoud opvangbak

      60 l

      Toerental onbelast

      40 rpm

      Opgenomen vermogen

      2500 W

      Maximale snijdikte

      40 mm

      EAN

      4006825608403

      1x Hakselaar
      1x Opvangzak
      1x Handleiding

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.