usp1
usp2
usp3

Einhell TE-CL 18 Li-H SOLO 18V/Li-Ion Accu Lamp body -280 Lm

Einhell TE-CL 18 Li-H SOLO 18V/Li-Ion Accu Lamp body -280 Lm-image
Einhell TE-CL 18 Li-H SOLO 18V/Li-Ion Accu Lamp body -280 Lm-image
Einhell TE-CL 18 Li-H SOLO 18V/Li-Ion Accu Lamp body -280 Lm-image
Einhell TE-CL 18 Li-H SOLO 18V/Li-Ion Accu Lamp body -280 Lm-image
Einhell TE-CL 18 Li-H SOLO 18V/Li-Ion Accu Lamp body -280 Lm-image
39,79

Verwachte leverdatum

30-05-2024

    trusted mark-image

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

    De machine wordt geleverd zonder accu en lader. Deze zijn los verkrijgbaar of bekijk de bundels onderaan deze pagina voor extra voordeel.
      Einhell 4514130 Accu lamp schijnt nieuw licht op jouw klus
      Ontmoet de Einhell TE-CL 18 Li-H SOLO, een echt wonderkind onder de werkverlichting dat jouw klusavonturen in de schaduw of donkere hoekjes verlicht. Dit krachtpakket op het Power X-Change accu platform werkt op een 18 Volt accu, waardoor je ongehinderd door snoeren je licht overal laat schijnen. Met een lichtopbrengst van maar liefst 280 Lumen, zorgt de high-power LED voor een indrukwekkend helder licht. Denk je eens in, geen gedoe meer met onhandige zaklampen of werklampen die halfweg de klus de geest geven. Deze lamp houdt het extreem lang vol – tot wel 32 uur op één enkele lading. En hoewel je zelf de keuze moet maken in de intensiteit van je werk (de lamp kent 2 standen), blijft de lichtsterkte stabiel onveranderd. Dit is jouw nieuwe beste vriend voor die late uurtjes klussen of de vroege ochtend projecten.

      Veilig en duurzaam: Een lichtpunt in iedere werkplaats
      Safety en duurzaamheid, daar gaat het om bij de Einhell TE-CL 18 Li-H SOLO. Het robuuste ontwerp is niet alleen een stille getuige van kwaliteit, maar zorgt er ook voor dat je verzekerd bent van een betrouwbare lichtbron terwijl je aan het werk bent. Geen onderbrekingen meer door defecte verlichting of eindeloze vervangingen van lampen. Deze accu lampr is ontworpen om lang mee te gaan, je werkplek veilig te houden en je energieverbruik laag te houden. Bovendien is deze lamp deel van het Power X-Change systeem, waardoor je met slechts één type accu al je gereedschappen kunt voeden. Dit is duurzaamheid en gemak in één, hetgeen ervoor zorgt dat je niet alleen aan het milieu denkt, maar ook aan je portemonnee. Met de Einhell TE-CL 18 Li-H SOLO ben je verzekerd van een heldere werkomgeving, zonder compromissen.

      Laat het licht schijnen op jouw klus – met voordelen die schitteren
      Breng de Einhell TE-CL 18 Li-H SOLO in huis via onze webshop waar je niet alleen profiteert van een snelle levering maar ook van onze altijd scherpe prijzen. We weten dat geen enkele klus hetzelfde is en daarom bieden we je een breed assortiment aan gereedschap om elke uitdaging aan te gaan. Met dit licht, dat lang meegaat, energiezuinig is en je mobiliteit ten goede komt, til je jouw werk naar een hoger niveau. De vriendelijke service die je van ons mag verwachten, staat garant voor een zorgeloze ervaring van bestelling tot levering. Ontdek zelf hoe de Einhell TE-CL 18 Li-H SOLO, samen met onze voordelige voorwaarden, jouw werkplaats in een nieuw licht zet!

      Lichtsterkte instelbaar

      Nee

      Aantal standen

      2

      Aantal meegeleverde accu's / batterijen

      0

      Werkt op

      Accu

      Lichtopbrengst

      280 lm

      Voltage

      18

      EAN

      4006825610451

      Artikelnummer

      124105

      1x Einhell 4514130 Lamp
      1x Handleiding

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.