usp1
usp2
usp3

Festool STF DELTA/9 P60 RU2/50 Schuurpapier - Rubin 2 (50st)

Festool STF DELTA/9 P60 RU2/50 Schuurpapier - Rubin 2 (50st)-image
31,99

Direct Leverbaar

    trusted mark-image

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Festool 577572 Delta schuurvellen - Voor een vlekkeloze afwerking
      Als je op zoek bent naar de ultieme partner voor jouw deltaschuurmachine, dan presenteert Festool met trots de STF DELTA/9 P60 RU2/50 schuurpapier reeks, vallend onder de Rubin 2 categorie. Dit pakket bestaat uit 50 delta schuurvellen met een indrukwekkende korrelgrootte van 60, speciaal vervaardigd voor grof schuurwerk dat een gladde afwerking vereist. Met een productlengte en -breedte van respectievelijk 100 en 150 millimeter, zijn deze vellen ontworpen om precies te passen op deltaschuurmachines, waardoor je verzekerd bent van een optimale dekking en efficiëntie tijdens het schuren. Als een product van de gerenommeerde fabrikant Festool, staan deze delta schuurvellen synoniem voor kwaliteit en betrouwbaarheid, waardoor je projecten niet alleen sneller, maar ook met een onberispelijke afwerking, worden volbracht. Bereid je dus voor op een transformatie van ruwe oppervlakken naar gladde meesterwerken met deze essentiële toolkit.

      Veiligheid en duurzaamheid gaan hand in hand
      Bij het hanteren van schuurpapier is jouw veiligheid net zo belangrijk als het behalen van een perfect resultaat. Het juiste gebruik van de Festool STF DELTA/9 P60 RU2/50 schuurpapier zorgt niet alleen voor een fijnere afwerking, maar draagt ook bij aan jouw persoonlijke veiligheid en de duurzaamheid van zowel het gereedschap als de schuurvellen zelf. Het is gemaakt met het oog op minimale stofvorming en een maximale afvoer van de schuurresten, waardoor jouw werkplek schoner en vrijer van potentieel schadelijke stofdeeltjes blijft. Daarnaast is het stevige ontwerp gericht op een langere levensduur, wat betekent dat elk vel je door meer projecten heen helpt dan standaard schuurpapier. De combinatie van veiligheidsmaatregelen en duurzame productieprincipes maakt deze schuurpapier reeks van Festool een verantwoorde keuze voor elke klusser, van de hobbyist tot de professional.

      De voordelen van kopen bij ons
      Wanneer je ervoor kiest om de Festool STF DELTA/9 P60 RU2/50 schuurpapier reeks aan te schaffen via ons, profiteer je niet alleen van de zekerheid van een hoogwaardig product, maar ook van de ongeëvenaarde klantvoordelen die onze webshop biedt. Geniet van snelle levering, waardoor je geen moment langer hoeft te wachten dan nodig is om met jouw projecten van start te gaan. Bovendien bieden we een groot assortiment gereedschappen en accessoires aan, zodat je alles wat je nodig hebt voor jouw project op één plek kunt vinden - tegen scherpe prijzen. Onze vriendelijke service staat klaar om jouw vragen te beantwoorden en je te adviseren, wat jouw kluservaring alleen maar zal verrijken. Kies voor ons, en maak van elk project een succes met de Festool delta schuurvellen.

      Geschikt voor machine

      Deltaschuurmachine

      Korrelgrootte

      60

      Aantal stuks

      50

      EAN

      4014549414187

      Artikelnummer

      351198

      Breedte (Product)

      150 mm

      Lengte (Product)

      100 mm

      50x Festool schuurpapier

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.