usp1
usp2
usp3

Flex CL 2000 18.0 18V Li-Ion accu LED bouwlamp body - 200Lm

Flex CL 2000 18.0 18V Li-Ion accu LED bouwlamp body - 200Lm
131,89

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

    De machine wordt geleverd zonder accu en lader. Deze zijn los verkrijgbaar of bekijk de bundels onderaan deze pagina voor extra voordeel.
      Licht in de duisternis met de Flex 472821 Accu lamp
      Stel je voor: je werkt aan een project en plots valt de avond. Geen nood! Met de Flex CL 2000 18.0 18V Li-Ion accu LED bouwlamp body zit je nooit meer in het donker. Deze krachtpatser onderscheidt zich met een robuuste bouw en de mogelijkheid om tussen twee lichtsterktes te schakelen, namelijk 1200 en 2000 Lumen, waardoor je flexibel elke klus bijlicht. Of je nu iets fijns monteert of een groot oppervlak moet verlichten, de lamp past zich aan jouw behoeften aan. Dankzij de 360° draaibare lamp en 5/8" schroefdraadverbinding voor statieven, positioneer je de lichtbron precies waar nodig. Bovendien is er nagedacht over duurzaamheid en functionaliteit met de mogelijkheid voor wandbevestiging en een visueel waarschuwingssysteem dat aangeeft wanneer de accu bijna leeg is. Tel daar het FLEX accu-systeem bij op, compatibel met alle 18,0 V accupacks, en je begrijpt waarom deze lamp een must-have is voor elke doorgewinterde klusser.

      Zorgeloos klussen, dag en nacht
      De Flex CL 2000 is niet zomaar een lamp. Deze bouwlamp is ontworpen met jouw veiligheid en werkbehoeften in gedachten. Waar je ook bent, deze lamp zorgt ervoor dat je project nooit stil komt te liggen, dankzij de instelbare lichtsterkte en robuuste constructie voor zwaar gebruik. Of je nu tot laat in de avond doorwerkt of in minder verlichte ruimtes bezig bent, je beschikt altijd over voldoende licht. Het visuele waarschuwingssysteem voor de accucapaciteit is een slimme toevoeging die ervoor zorgt dat je niet plots in het donker komt te zitten. Samen met de flexibiliteit van het FLEX accu-systeem biedt deze lamp een betrouwbare lichtbron die je ondersteunt in elk werkproces. Zo kun je met een gerust hart focussen op wat echt telt: het afleveren van vakwerk.

      Bestel slim, werk slimmer
      Waarom zou je de Flex CL 2000 18.0 bij ons bestellen? Simpel: naast het aanbieden van een uitgebreid assortiment aan kwaliteitsgereedschap, zorgen we bij elke bestelling voor een snelle levering. Dat betekent dat je niet lang hoeft te wachten om die duistere werkhoek op te helderen. Daarnaast staan we bekend om onze scherpe prijzen, waardoor je niet alleen investeert in topkwaliteit, maar ook bewust kiest voor waarde. Onze vriendelijke service maakt jouw winkelervaring compleet. Zo staan we altijd klaar om je te adviseren en te ondersteunen, zodat je de juiste keuzes maakt voor jouw klusbehoeften. Kies voor het gemak van een betrouwbare online webshop die begrijpt wat klussers nodig hebben en maak het verschil in je werk met de Flex CL 2000.

      Lichtsterkte instelbaar

      Ja

      Lichtopbrengst

      2000 lm

      Aantal standen

      2

      Aantal meegeleverde accu's / batterijen

      0

      Werkt op

      Accu

      Voltage

      18

      EAN

      4030293211728

      Artikelnummer

      221609

      1x Flex 472821 Lamp

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.