usp1
usp2
usp3

Grisport Nordic Werkschoen - S3 - Laag - Maat 42

Grisport Nordic Werkschoen - S3 - Laag - Maat 42

Uitvoering

adviesprijs
126,00
94,99

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Maak kennis met de Grisport Nordic Werkschoen - S3
      De Grisport Nordic Werkschoen - S3 - Laag is het toonbeeld van robuustheid gecombineerd met uitzonderlijk comfort voor iedere werkgelegenheid. Ontworpen voor zowel heren als dames en geschikt voor diverse sectoren zoals de bouw, de farmaceutische industrie, en transport. Deze werkschoen, gekleed in een stijlvolle zwarte kleur met zilveren accenten, is vervaardigd uit duurzaam microfiber materiaal voor het bovenwerk, met een Cambrelle® voering die ademt en zorgt voor een optimale vochtregulering. Met de geniale samenkomst van een rubberen zool voorzien van een antislipprofiel en een kevlar specifieke zool, biedt het niet alleen superieure grip maar ook bescherming tegen penetratie. Het hoogtepunt? Een glasvezel neus en het ESD-specificatiesysteem, ervoor zorgend dat je voeten beschermd blijven tegen schokken en statische elektriciteit.

      Zekerheid tot aan je tenen
      Veiligheid boven alles! De Grisport Nordic Werkschoen garandeert dit met een S3 veiligheidsklasse en antistatische eigenschappen. De schoen is uitgerust met een specifieke zoolhandhaving die ook kevlar bevat, biedt dubbele bescherming tegen doorboring terwijl je op ruwe ondergronden loopt. De combinatie van materialen zoals de glasvezelneus en de rubberen zool met antislipprofiel staat garant voor maximale bescherming op elke werkplaats. Bovendien, dankzij de ESD-functionele specificatie, worden statische elektrische ladingen effectief naar de grond geleid, hetgeen cruciaal is in vele werkomgevingen. Duurzaamheid wordt niet over het hoofd gezien; de robuuste microfiber en Cambrelle® materialen bieden langdurig comfort en behoud van kwaliteit.

      Voordelen van online shoppen bij Gereedschapcentrum
      Waarom zou je de Grisport Nordic Werkschoen - S3 online bestellen? Allereerst de voordelen van scherpe prijzen en snelle levering. Bij Gereedschapcentrum vind je een uitgebreid assortiment werkschoenen tegen prijzen die je niet wilt missen. Bovendien staat snelle levering hoog in het vaandel; de Grisport Nordic Werkschoen kan binnen de kortste keren aan jouw voeten staan, klaar voor de werkdag. Voeg daar de vriendelijke service aan toe, waarbij je altijd terecht kunt met al je vragen en voor advies, en het plaatje is compleet. Bescherm je voeten en verhoog je werkefficiëntie met deze sublieme werkschoenen, allemaal vanuit het comfort van je eigen huis besteld.

      Maat Fashion

      42

      Kleurnaam

      Black Silver

      Veiligheidsklasse

      S3

      Model werkschoen

      Laag

      Maat

      42

      Geslacht

      Unisex

      EAN

      8713458322465

      1x Grisport Nordic Werkschoen

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.