Prijs

    Laat nog 14 zien

Waterpomptang

Wanneer je te maken hebt met leidingwerk, sanitair of klussen waarbij je iets stevig moet vastpakken, is de waterpomptang je beste vriend. Deze veelzijdige tang is een must-have in elke professionele gereedschapskist en voor de doe-het-zelver. De naam doet vermoeden dat het alleen gebruikt wordt voor watertaken, maar de waterpomptang is een echte allrounder.

De onmisbare krachtpatser: De waterpomptang

Wat onderscheidt de waterpomptang van andere tangen? Deze tang heeft een verstelbare bek, waardoor hij zich aanpast aan de grootte van het object dat je vasthoudt, of het nu een dunne buis of een dikke moer is. De lange handvatten geven je extra kracht, waardoor je zelfs de meest vastzittende onderdelen los kunt krijgen. Het unieke ontwerp van de waterpomptang zorgt ervoor dat hij zowel grip als kracht kan leveren zonder veel inspanning van de gebruiker. En, een leuk feitje: ondanks zijn naam is de waterpomptang niet specifiek ontworpen voor gebruik met waterpompen, maar heeft hij zijn naam te danken aan het feit dat hij vaak door loodgieters wordt gebruikt.

Grip, draaien en vastzetten: de kunst van de waterpomptang

Hoe haal je het meeste uit je waterpomptang? Begin met het instellen van de bek op de juiste breedte voor je klus. Zorg ervoor dat je de tang stevig vasthoudt en gebruik de lengte van de handvatten om de nodige kracht uit te oefenen. Hoewel de waterpomptang stevig en robuust is, is het essentieel om te voorkomen dat je te veel kracht uitoefent om schade aan het gereedschap of het werkstuk te voorkomen. Of je nu een vastzittende moer losdraait, een buis vasthoudt of een koppeling vastzet, de waterpomptang is het gereedschap bij uitstek voor deze taken.

Kies voor het beste bij Gereedschapcentrum

Ben je overtuigd van de kracht en veelzijdigheid van de waterpomptang? Bij Gereedschapcentrum bieden we een groot online assortiment van de beste merken. En met onze scherpe online prijzen weet je zeker dat je kwaliteit in handen krijgt zonder een gat in je portemonnee te branden. Waarom zou je nog verder zoeken? Gereedschapcentrum is dé plek voor al je gereedschapsbehoeften, van advies tot aankoop. Kies voor kwaliteit, kies voor Gereedschapcentrum.

70 artikelen

Helpende hand nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

employees

Pagina 1 van 3

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is