usp1
usp2
usp3

HiKOKI BSL1240M 12V Li-Ion accu - 4,0Ah

HiKOKI BSL1240M 12V Li-Ion accu - 4,0Ah
adviesprijs
104,00
100,89

Verwachte leverdatum

15-05-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      HiKOKI BSL1240M: De kracht van een duurzame 12V Li-Ion accu

      Ontdek de HiKOKI BSL1240M 12V Li-Ion accu - 4,0Ah, je nieuwe beste vriend in elk klusavontuur. Voorzien van een krachtige 4 ampère uur capaciteit, geeft deze schuifaccu je langdurige energie voor al je gereedschap. Het geavanceerde Li-ion ontwerp zorgt voor een hoge efficiency en een constante stroomtoevoer, ideaal voor langdurige projecten. Praktisch en gebruiksvriendelijk, deze accu is geschikt voor een verscheidenheid aan HiKOKI gereedschap, wat de flexibiliteit en het gemak enorm verhoogt. HiKOKI, bekend om zijn innovatie en betrouwbaarheid in de gereedschapindustrie, heeft wederom een product ontwikkeld dat duurzaamheid en prestaties perfect combineert.

      Veilig en efficiënt in gebruik

      De HiKOKI BSL1240M accu is niet alleen krachtig, maar ook slim. De 12V spanning in combinatie met de Li-Ion technologie resulteert in een product dat zowel efficiënt als veilig is. Deze accu is het ideale hulpmiddel voor de doe-het-zelver die op zoek is naar betrouwbaar en langdurig vermogen, zonder in te leveren op veiligheid of gebruiksgemak. Compatibel met diverse HiKOKI gereedschappen, biedt het een veelzijdige oplossing voor iedereen die zijn klusjes wil aanpakken met professionele precisie.

      Waarom kiezen voor Gereedschapcentrum?

      Bij Gereedschapcentrum geloven we in het leveren van alleen het beste voor onze klanten. De HiKOKI BSL1240M 12V Li-Ion accu - 4,0Ah is daar geen uitzondering op. Als officiële dealer van topmerken bieden we een breed assortiment aan producten tegen scherpe online prijzen en met een snelle levering. Dit product benadrukt ons streven naar kwaliteit en betrouwbaarheid. Perfect voor iedereen die op zoek is naar een duurzame, krachtige accu voor hun gereedschap, met de zekerheid van professioneel advies en uitstekende service. Klaar voor een upgrade van je gereedschapskist? Gereedschapcentrum maakt het mogelijk.

      Set bevat

      1 stuk

      Accu aansluiting

      Schuifaccu

      Voltage

      12

      Batterijtechnologie

      Li-ion

      Amperage

      4

      Aantal meegeleverde accu's / batterijen

      1

      Aantal stuks

      1

      EAN

      4549115202139

      Artikelnummer

      250098

      1x HiKOKI BSL1240M Accu

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.