usp1
usp2
usp3

HiKOKI BSL36A18 Duopack 36V MultiVolt Li-ion accu - 2.5/5.0Ah (2st)

HiKOKI BSL36A18 Duopack 36V MultiVolt Li-ion accu - 2.5/5.0Ah (2st)
adviesprijs
277,00
208,29

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      HiKOKI BSL36A18 Duopack 36V MultiVolt Li-ion accu - Ultieme Kracht voor Jouw Gereedschapskist!

      Ben je ooit middenin een klus gestopt omdat je accu het begeeft? Dat is verleden tijd met de HiKOKI BSL36A18 Duopack 36V MultiVolt Li-ion accu. Dit krachtige duopack biedt niet alleen de betrouwbaarheid die je van HiKOKI kunt verwachten, maar zet ook een nieuwe standaard voor flexibiliteit en efficiëntie in jouw projecten. Als je dacht dat accu's maar één ding doen, laat HiKOKI je hiermee anders denken. De MultiVolt technologie betekent dat je met één accu zowel je 36V als 18V gereedschappen van sap kunt voorzien. Met een capaciteit van 2.5/5.0Ah en een snelle oplaadtijd van slechts 32 minuten, zijn deze accu’s je meest betrouwbare compagnons op elk project. HiKOKI’s commitment aan innovatie en vakmanschap zorgt ervoor dat je niet alleen een product krijgt, maar een sleutel tot succesvolle en efficiënte klussen.

      Gemakkelijk, Veilig en Geschikt Voor Elke Klus

      Gebruik de HiKOKI BSL36A18 accu's om jezelf te bevrijden van de limitaties van kabels. Met deze krachtpatsers ben je klaar voor elke taak, groot of klein. Of je nu een professional bent of een doe-het-zelver, deze accu’s passen perfect bij jouw behoeften. Ze zijn niet alleen compatibel met een breed scala aan gereedschappen, maar dragen ook bij aan een veiligere werkomgeving door het wegnemen van struikelgevaren. De geavanceerde Li-ion technologie zorgt voor langere werktijden en een betrouwbare performance, zodat je je volledig kunt concentreren op jouw werk, zonder je zorgen te maken over uitvaltijd.

      Zin Om Jouw Gereedschapscollectie Te Upgraden?

      Na alles gelezen te hebben over de HiKOKI BSL36A18 MultiVolt accu’s, is het duidelijk dat deze accu's meer dan alleen energie bieden. Ze brengen een nieuw niveau van gemak en efficiëntie in jouw werk. Bij Gereedschapcentrum begrijpen we dat en daarom bieden we niet alleen dit geweldige product aan, maar ook de ondersteuning en advies die je nodig hebt om het beste uit jouw gereedschap te halen. Met onze brede voorraad, snelle levering en scherpe prijzen, is nu het perfecte moment om jouw gereedschapskist te upgraden. Waarom wachten? Maak vandaag nog jouw klus- en projectwerkzaamheden gemakkelijker en veiliger met HiKOKI en Gereedschapcentrum.

      Oplaadtijd

      32 m

      Set bevat

      2 stuks

      Batterijtechnologie

      Li-ion

      Aantal stuks

      2

      Aantal meegeleverde accu's / batterijen

      2

      Voltage

      36

      Amperage

      5

      EAN

      4549115188488

      2x HIKOKI BSL36A18 Multivolt accu

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.