usp1
usp2
usp3

HiKOKI CR13V2WSZ Reciprozaag in koffer - 1010W

★★★★★

5.0 / 5

1 review

HiKOKI CR13V2WSZ Reciprozaag in koffer - 1010W
adviesprijs
199,00
151,69

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Ontdek de kracht van HiKOKI CR13V2WSZ Reciprozaag
      Als je op zoek bent naar een krachtpatser in de wereld van zagen, dan is de HiKOKI CR13V2WSZ Reciprozaag in koffer - 1010W jouw ultieme gereedschap. Met een indrukwekkend opgenomen vermogen van 1010 Watt, tilt deze zaag jouw zaagwerk naar een hoger niveau. Het maakt niet uit of je met hout of metaal aan de slag gaat, de zaagcapaciteit bij 90º bereikt maar liefst 300 millimeter voor hout en 19 millimeter voor metaal, waardoor geen project te groot of te dik is. En met het unieke “Power Lock System” verwissel je het zaagblad snel en moeiteloos zonder extra gereedschap, zodat je efficiënt door kunt werken. Dit toestel biedt niet alleen hoge zaagsnelheden, maar met de vernieuwde ergonomische rubber voorkap en achtergreep met grote schakelaar is comfort ook een garantie. Daarbij is het zaagblad in twee richtingen instelbaar, wat flexibiliteit tijdens het snijden biedt. En dankzij de drievoudige afdichting, is deze zaag beschermd tegen stof en water, waardoor je een variabele snelheidscontrole krijgt zonder onderbreking.

      Veilig, betrouwbaar en duurzaam zagen
      Veiligheid en duurzaamheid spelen een belangrijke rol bij het kiezen van het juiste gereedschap. Met de HiKOKI CR13V2WSZ Reciprozaag kun je rekenen op beide. De ingebouwde drievoudige afdichting beschermt het apparaat tegen stof en water, zodat je in elke omgeving zonder zorgen kunt werken. Dat niet alleen, het zorgt ook voor een langere levensduur van de zaag, waardoor je investering het waard is. De vernieuwde ergonomische ontwerpen van zowel de voorkap als de achtergreep garanderen dat je zelfs tijdens lange werkperiodes het apparaat comfortabel en veilig kunt hanteren. Door de variabele snelheid te kunnen aanpassen, heb je altijd controle over het zaagproces, wat resulteert in preciezere snedes en een verminderd risico op ongelukken. Dit alles maakt de HiKOKI CR13V2WSZ Reciprozaag niet alleen een betrouwbaar stuk gereedschap, maar ook een duurzame keuze voor iedere professional of doe-het-zelver.

      Bestel en ervaar het gemak
      Waarom zou je de HiKOKI CR13V2WSZ Reciprozaag juist bij ons bestellen? Simpel, naast het feit dat je een topkwaliteit zaag in huis haalt die je projecten naar een hoger niveau tilt, profiteer je van onze snelle levering en scherpe prijzen. We begrijpen dat projecten geen vertraging kunnen gebruiken, daarom zorgen we ervoor dat jouw bestelling zo snel mogelijk jouw kant op komt. Bovendien staat ons groot assortiment garant voor het vinden van alle aanvullende accessoires of gereedschap die je eventueel nodig hebt in één keer. Zo houd jij meer tijd over voor het werk dat er echt toe doet. Onze vriendelijke service is de kers op de taart; onze experts staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het maken van de beste keuze. Kortom, voor zowel de professionele klusser als de enthousiaste doe-het-zelver biedt onze webshop niet alleen de HiKOKI CR13V2WSZ Reciprozaag, maar ook een ervaring die je werk makkelijker maakt.

      Werkt op

      Netstroom

      Verpakt in

      Koffer

      Zaagcapaciteit bij 90º

      300 mm

      Zaagcapaciteit hout bij 90°

      300 mm

      Slaglengte

      29 mm

      Zaagcapaciteit metaal bij 90°

      19 mm

      Zaagcapaciteit hout

      300 mm

      Zaagcapaciteit metaal

      19 mm

      Opgenomen vermogen

      1010 W

      Type motor

      Elektrisch

      EAN

      4966376282357

      Artikelnummer

      1171

      Gewicht (Product)

      3.2 kg

      Lengte (Product)

      435 mm

      Breedte (Product)

      95 mm

      Hoogte (Product)

      165 mm

      1x Sleutel
      1x Zaagblad
      1x Koffer

    Reviews

    5.0 / 5

    ★★★★★

    1 review

    • 5 sterren

    • 4 sterren

    • 3 sterren

    • 2 sterren

    • 1 ster