usp1
usp2
usp3

HiKOKI CR18DSLW4Z 18V Li-Ion accu reciprozaag body - snelwissel

HiKOKI CR18DSLW4Z 18V Li-Ion accu reciprozaag body - snelwissel
243,29
221,09

Verwachte leverdatum

09-05-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

    Let op! Standaard geleverd zonder accu's en oplader.

      Ontdek de kracht van de HiKOKI CR18DSLW4Z Accu reciprozaag
      Op zoek naar een ware krachtpatser die zonder moeite door hout en staal zaagt? Maak dan kennis met de HiKOKI CR18DSLW4Z 18V Li-Ion accu reciprozaag body - snelwissel, jouw nieuwe onmisbare maatje voor elke klus. Deze robuuste machine is een meester in veelzijdigheid dankzij het multi volt accu platform en de geavanceerde Li-ion batterijtechnologie, die zorgt voor ongeëvenaarde duurzaamheid en lange levensduur. Je hoeft niet constant de accu te wisselen, wat je kostbare tijd bespaart bij elke klus. Met een imposante 18 volt en een zaagcapaciteit van maar liefst 90 millimeter, snijdt deze reciprozaag door hout en staal alsof het boter is. De magie zit hem ook in de snelwissel functie, waardoor je moeiteloos en in een handomdraai zaagbladen verwisselt. Daarmee sta je nooit onverwachts stil en kun je flexibel inspelen op de behoeften van het moment. Gecombineerd met 2100 slagen per minuut en een slaglengte van 28 millimeter, bevind je je in het bezit van een apparaat dat niet alleen kracht en snelheid belooft, maar ook de precisie levert die vereist is voor perfecte zaagsneden.

      Veiligheid en betrouwbaarheid met de HiKOKI CR18DSLW4Z
      Bij het klussen is niets zo belangrijk als kunnen vertrouwen op je gereedschap. Dat begrijpen we maar al te goed, en daarom is de HiKOKI CR18DSLW4Z 18V Li-Ion accu reciprozaag ontworpen met het oog op jouw veiligheid en de betrouwbaarheid van het gereedschap. De stevige constructie van de zaag staat garant voor duurzame prestaties, zelfs bij het zware werk, zodat jij je kunt focussen op het realiseren van die perfecte zaagsneden zonder je druk te maken over snel slijtende onderdelen of oververhitting. De snelwissel functie verhoogt niet alleen de efficiëntie maar ook de veiligheid, aangezien je zonder enige moeite en met minimale onderbrekingen van zaagblad kan wisselen. Kiezen voor de HiKOKI CR18DSLW4Z betekent kiezen voor gereedschap waarop je kunt bouwen, met de zekerheid dat je elke klus, hoe uitdagend ook, aankunt met equipment dat even betrouwbaar is als jouw werkethos.

      Snelle levering en scherpe prijzen, jouw klus onze zorg
      Door te kiezen voor de aanschaf van de HiKOKI CR18DSLW4Z 18V Li-Ion accu reciprozaag via onze webshop, ben je verzekerd van twee dingen: een snelle levering en een scherpe prijs. We weten hoe belangrijk het is om snel aan de slag te kunnen gaan met je nieuwste aanwinst. Daarom zorgen wij ervoor dat je niet lang hoeft te wachten en dat jouw gereedschap op tijd voor je volgende project arriveert. En omdat we geloven dat uitstekend gereedschap toegankelijk moet zijn voor iedereen, houden we onze prijzen scherp. Zo krijg jij waar voor je geld en hoef je niet de hele portemonnee leeg te schudden voor gereedschap van topkwaliteit. Combineer dit met onze vriendelijke service, en je weet dat je niet alleen een geweldig stuk gereedschap aan je collectie toevoegt, maar ook kiest voor een partner die net zo toegewijd is aan jouw klusprojecten als jijzelf. Waarom nog wachten?

      Maximale zaagdiepte 90 graden

      90 mm

      Zaagcapaciteit hout bij 90°

      90 mm

      Gewicht (Product)

      3.3 kg

      Batterijtechnologie

      Li-ion

      Type zaag

      Reciprozaag

      Geschikt voor materiaal

      Hout, Staal

      Zaagcapaciteit bij 90º

      90 mm

      Koolborstelloos

      Nee

      Slaglengte

      28 mm

      Aantal slagen

      2100 rpm

      Aantal meegeleverde accu's / batterijen

      0

      Zaagcapaciteit metaal

      10 mm

      Lengte (Product)

      434 mm

      Werkt op

      Accu

      Is het een set?

      Nee

      Zaagcapaciteit metaal bij 90°

      10 mm

      Voltage

      18

      Zaagcapaciteit hout

      90 mm

      Toerental onbelast, bereik

      0-2100

      EAN

      4966376305315

      1x HiKOKI CR18DSLW4Z reciprozaag

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.