usp1
usp2
usp3

HiKOKI DH52MEYWSZ SDS-Max Combihamer in koffer - 1500W - 22J - koolborstelloos

-image
816,29

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   HiKOKI DH52MEYWSZ Combihamer: een krachtpatser in jouw handen
   Stel je voor: je staat op het punt om aan een klus te beginnen die zowel kracht als precisie vereist. De HiKOKI DH52MEYWSZ SDS-Max Combihamer komt dan als geroepen. Deze elektrische combihamer, aangedreven door maar liefst 1500 Watt, neemt elke uitdaging aan. Het bijzondere aan deze jongen is zijn SDS-Max quick release boorhouder, die jou de hoogste boorsnelheid in zijn klasse verzekert. Alsof dat nog niet genoeg is, zorgt de AHB sterke aluminium behuizing voor een duurzame kameraad tijdens de zwaarste klussen. Trillen tijdens het werk? Dat is verleden tijd dankzij het UVP anti-vibratie systeem met dynamische trillingsdemping en antivibratie handvatten. En over zorgen gesproken, je kunt die ook wel achterwege laten met de onderhoudsvrije koolborstelloze motor. Geen power dipjes meer door fluctuatie in voltage. Vergeet ook niet de slimme elektronische stuurschakeling die jouw slagkracht aanpast aan de werkbelasting. Dus of je nu beton, metaal of hout onder handen neemt - deze combihamer laat je nooit in de steek.

   Veilig en betrouwbaar klussen
   Bij krachtig gereedschap hoort een belofte van veiligheid en betrouwbaarheid. De HiKOKI DH52MEYWSZ doet deze belofte gestand met zijn geavanceerde features. Anti vibratie handvatten en het unieke Vario-lock systeem zorgen ervoor dat je met volledige controle en zonder overbodige spanning je werk kunt uitvoeren. Denk je aan duurzaamheid? Dan is deze combihamer je partner. De koolborstelloze motor behoudt zijn vermogen, zonder onderhoud, ongeacht de duur van de klus. Voeg daarbij de storingsindicator van het netsnoer toe, en je weet altijd precies wanneer je gereedschap in topconditie is. Laten we niet vergeten dat je met dit stuk gereedschap je ambities in beton, metaal en hout zonder enige twijfel werkelijkheid maakt. Een betrouwbare partner die je niet alleen veiligheid en duurzaamheid biedt, maar ook de zekerheid dat iedere klus geklaard kan worden.

   Gemakkelijk en voordelig bestellen
   Eindelijk een combihamer gevonden die aan al je eisen voldoet? Mooi! Want bestellen bij onze webshop biedt je nog een hoop extra’s. Naast de zekerheid van een topkwaliteit product, geniet je ook van onze snelle levering. Heb je nog meer gereedschap op het oog? Neem dan eens een duik in ons enorme assortiment. En, alsof dat nog niet genoeg is, doen we er nog een schepje bovenop met onze scherpe prijzen. Maar we zijn niet alleen kei goed in deals sluiten; onze vriendelijke service zorgt ervoor dat je met al je vragen bij ons terecht kan, voordat je jouw bestelling plaatst. Zo sta je er nooit alleen voor. Begin dus maar alvast met plannen welke projecten je gaat aanpakken; wij regelen de rest.

   Werkt op

   Netstroom

   Verpakt in

   Koffer

   Opgenomen vermogen

   1500 W

   Type boorkop

   SDS-Max

   Boorcapaciteit hout

   30 mm

   Slagkracht

   13 J

   Aantal slagen

   2400 rpm

   Toerental onbelast

   260 rpm

   Boorcapaciteit metaal

   13 mm

   Boorcapaciteit beton

   45 mm

   Type motor

   Elektrisch

   EAN

   4966376285327

   Artikelnummer

   80291

   Hoogte

   255 mm

   Gewicht

   9.5 kg

   Lengte

   535 mm

   1x HiKOKI DH52MEYWSZ Combihamer
   1x HiKOKI Diepteaanslag
   1x HiKOKI Zijhandgreep
   1x HiKOKI Tube vet
   1x HiKOKI Koffer

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.