usp1
usp2
usp3

HiKOKI DV18DEW4Z Accu klop-boorschroefmachine - 18V - 70Nm

-image
180,99
156,59

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

  De machine wordt geleverd zonder accu en lader. Deze zijn los verkrijgbaar of bekijk de bundels onderaan deze pagina voor extra voordeel.
   Ontmoet de HiKOKI DV18DEW4Z Accu klopboormachine: kracht en precisie in één
   Als je op zoek bent naar een mix van kracht, innovatie en veelzijdigheid voor je klusprojecten, dan is de HiKOKI DV18DEW4Z Accu Klop-Boorschroefmachine de perfecte kandidaat om deze driehoek te completeren. Dit hoogstandje van techniek staat bekend om zijn vermogen om elke klus, ongeacht de uitdaging, aan te kunnen. Het hart van deze machine wordt gevormd door een 18 Volt Li-ion batterij uit het MULTI-VOLT platform, wat flexibiliteit biedt voor degenen die reeds investeerden in dit systeem. Gevoed door deze krachtbron, levert het een robuust aandraaimoment van maar liefst 70Nm, waardoor geen enkele taak te zwaar is. Gecombineerd met een compact ontwerp dat de mobiliteit vergroot en een koolborstelloze motor die zorgt voor een maximale boorsnelheid, is de HiKOKI DV18DEW4Z niet alleen een instrument, maar een verlengstuk van jouw vakmanschap. De toevoeging van functionaliteiten zoals LED-verlichting en Reactieve Kracht Controle tilt jouw werkervaring naar een niveau dat je niet voor mogelijk hield.

   Veiligheid en duurzaamheid: hoog in het vaandel
   Bij elke innovatieve stap die HiKOKI neemt, staat het welzijn van de gebruiker centraal. De DV18DEW4Z Accu Klop-Boorschroefmachine maakt geen uitzondering op deze regel. Het toestel is uitgerust met Reactieve Kracht Controle (RFC) - een feature die middels een gyro sensor onverwachte reactiekrachten detecteert en direct reageert door het vermogen aan te passen. Dit minimaliseert het risico op letsel tijdens intensief gebruik, zonder dat het ten koste gaat van de prestaties. Dus, of je nu als professional een hele dag doorwerkt of als DIY-enthousiasteling een project aanpakt; je materiaal blijft onbeschadigd en je eigen veiligheid gewaarborgd. Bovendien draagt elk aspect van het ontwerp bij aan een duurzaam gebruik. Van de robuuste constructie die gemaakt is om jarenlang mee te gaan tot de energie-efficiënte motor die elke lading langer laat duren, HiKOKI zorgt ervoor dat je geïnvesteerd blijft in kwaliteit en betrouwbaarheid.

   Ontdek het gemak van kiezen voor kwaliteit
   Wanneer je voor de HiKOKI DV18DEW4Z Accu Klop-Boorschroefmachine kiest, kies je voor een tool die niet teleurstelt. Het is de belichaming van HiKOKI's verbintenis om krachtige en betrouwbare gereedschappen te leveren. En waar beter om deze topgereedschappen aan te schaffen dan bij een webshop die dezelfde waarden van kwaliteit en service hoog in het vaandel draagt? Met zijn snelle levering en vriendelijke service elimineert de webshop elke vorm van stress bij het online shoppen. Bovendien zorgt het uitgebreide assortiment ervoor dat je altijd vindt wat je nodig hebt, tegen prijzen die bijdragen aan het plezier van de aankoop. Wie kiest voor de HiKOKI DV18DEW4Z, kiest voor het verbeteren van zijn kluservaring en met de ondersteuning van de webshop, begint dat al bij de aankoop.

   Accu platform

   MULTI-VOLT

   Batterijtechnologie

   Li-ion

   Koppelinstellingen

   22

   Capaciteit boorkop

   13 mm

   Toerental onbelast

   2000 rpm

   Aandraaimoment maximaal

   70 N

   Aantal meegeleverde accu's / batterijen

   0

   Boorcapaciteit metaal

   13 mm

   Boorcapaciteit hout

   52 mm

   Voltage

   18

   EAN

   4966376404797

   Artikelnummer

   375404

   Gewicht

   1.5 kg

   Breedte

   78 mm

   Lengte

   159 mm

   Hoogte

   253 mm

   1x HiKOKI DV18DEW4Z Klopboormachine
   1x HiKOKI Bit
   1x HiKOKI Riemhaak

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.