usp1
usp2
usp3

HiKOKI DV20VB2WUZ Klopboor-/schroefmachine - 790W - 20mm

HiKOKI DV20VB2WUZ Klopboor-/schroefmachine - 790W - 20mm
adviesprijs
204,00
188,39

Verwachte leverdatum

13-05-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Ontdek de kracht van de HiKOKI DV20VB2WUZ Klopboormachine
      Ben je op zoek naar een klopboor-/schroefmachine die zowel compact als krachtig is? Zoek dan niet verder! De HiKOKI DV20VB2WUZ klopboor-/schroefmachine is precies wat je nodig hebt voor al jouw klussen. Met een oersterke motor van 790W levert deze machine hoge boorsnelheden, waardoor je gemakkelijk door hout, staal en steen kunt boren. De boorcapaciteiten liegen er niet om: tot 13 mm in metaal, 20 mm in steen en zelfs 40 mm in hout. Dankzij de handige snelspanboorhouder wissel je razendsnel van boor, zonder dat er gereedschap aan te pas komt. De ergonomische handgreep met soft grip en het lichte gewicht van de machine zorgen ervoor dat je comfortabel kunt werken, ook bij langdurig gebruik. Bovendien is de machine voorzien van een sterk aluminium tandwielhuis en een regelbare schakelaar, wat bijdraagt aan de duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid. Kortom, deze klopboormachine is een echte alleskunner die geen uitdaging uit de weg gaat.

      Veilig en duurzaam boren met vertrouwen
      De HiKOKI DV20VB2WUZ klopboormachine is niet alleen krachtig en veelzijdig, maar ook uitermate betrouwbaar en veilig in gebruik. Het sterke aluminium tandwielhuis garandeert een lange levensduur, terwijl de ergonomische handgreep met soft grip zorgt voor maximale controle en comfort tijdens het boren. Deze klopboormachine is ontworpen met jouw veiligheid in gedachten, dankzij de regelbare schakelaar die je volledige controle geeft over het toerental. Met maar liefst 39.000 slagen per minuut en een variabel toerental van 0 tot 3.000 omwentelingen per minuut, heeft deze machine de precisie en het vermogen om duurzaam en veilig te presteren onder alle omstandigheden. Zo kun jij met een gerust hart aan elk project beginnen, wetende dat je kunt vertrouwen op de kwaliteit en betrouwbaarheid van de HiKOKI DV20VB2WUZ.

      Bestel jouw HiKOKI DV20VB2WUZ en profiteer van onze voordelen
      Kies je voor de HiKOKI DV20VB2WUZ klopboor-/schroefmachine, dan profiteer je niet alleen van een topkwaliteit gereedschap, maar ook van alle voordelen die onze webshop te bieden heeft. Met onze snelle levering heb je jouw nieuwe klopboormachine in no-time in huis, klaar voor het volgende project. En dankzij ons grote assortiment vind je altijd precies wat je nodig hebt tegen scherpe prijzen. Maar dat is niet alles; onze vriendelijke service staat altijd voor je klaar om je te helpen met advies en antwoord op al je vragen. Kortom, bij ons ben je verzekerd van een geweldige koopervaring. Dus waar wacht je nog op? Voeg de HiKOKI DV20VB2WUZ klopboormachine toe aan je gereedschapcollectie en maak van elke klus een succes.

      Werkt op

      Netstroom

      Verpakt in

      Koffer

      Toerental onbelast

      1000 rpm

      Boorcapaciteit hout

      40 mm

      Aandraaimoment maximaal

      54 N

      Geschikt voor materiaal

      Hout, Steen, Staal

      Aantal slagen

      39000 rpm

      Lengte (Product)

      333 mm

      Gewicht (Product)

      2.2 kg

      Capaciteit boorkop

      13 mm

      Boorcapaciteit steen

      20 mm

      Toerental onbelast, bereik

      0-3000

      Boorcapaciteit metaal

      13 mm

      Type motor

      Elektrisch

      EAN

      4966376287390

      Artikelnummer

      106177

      1x Handgreep
      1x Diepteaanslag
      1x Koffer

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.