usp1
usp2
usp3

HiKOKI UM22VYSTUAZ Mixer - 1800W - 135mm

HiKOKI UM22VYSTUAZ Mixer - 1800W - 135mm
adviesprijs
477,00
373,49

Verwachte leverdatum

10-05-2024

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Een krachtpatser ontmoet verfijning: HiKOKI UM22VYSTUAZ Mixer
   Duik in de wereld van efficiëntie met de HiKOKI UM22VYSTUAZ Mixer, een topkeuze onder de nieuwste lijn mixers. Met een imposant opgenomen vermogen van 1800 Watt en een robuuste aansluiting van M27 staat deze machine garant voor sterkte en duurzaamheid. De uitvoering belichaamt perfectie met soft grip handgrepen en een stalen frame die comfort en stabiliteit tijdens het werk bieden. In een arena waar veiligheid en precisie centraal staan, schittert dit model met een aanloopstroombegrenzing en overbelastingsbeveiliging om je rustig te laten werken. De variabele snelheid zorgt ervoor dat je volledige controle houdt, terwijl de dubbele mixer met zijn grote capaciteit voor een mix van maar liefst 22 Liter, dit toestel maakt tot de ideale partner voor het mengen van cement, lijmen, verf en mortel. Gevoed door netstroom, is dit de machine die elke uitdaging aandurft en jouw werkplaats naar een hoger niveau tilt.

   Een bastion van veiligheid en duurzaamheid
   De HiKOKI UM22VYSTUAZ Mixer is niet alleen een krachtwerk, maar staat ook als een fort van betrouwbaarheid. Ontworpen met jouw veiligheid in het achterhoofd, bevat het innovatieve functies zoals aanloopstroombegrenzing en overbelastingsbeveiliging die jou en je project beschermen tegen onvoorziene omstandigheden. Deze mix van technische verfijning verzekert een duurzame gebruikservaring en elimineert zorgen over schade of ongelukken. De robuustheid van het stalen frame gecombineerd met de zachte grip handgrepen zorgt voor een ergonomische werkervaring die de spanning en vermoeidheid in je handen vermindert, waardoor je langer en efficiënter kunt werken. Duurzaamheid en veiligheid gaan hand in hand met dit model, je investeert niet alleen in een stuk gereedschap, maar in een betrouwbare partner voor alle toekomstige projecten.

   Waarom dit jouw volgende aankoop moet zijn
   Het kiezen van de HiKOKI UM22VYSTUAZ Mixer bij onze webshop is niet alleen een slimme keuze voor je gereedschapskist, maar ook voor je winkelervaring. Met onze snelle levering heb je jouw mixer in een oogwenk in huis, klaar voor het volgende project. Ons groot assortiment zorgt ervoor dat je altijd vindt wat je nodig hebt, met scherpe prijzen die de deal nog zoeter maken. Maar bovenal is onze vriendelijke service iets waar we trots op zijn; wij staan altijd klaar om je te helpen de perfecte keuze te maken. Wanneer je kiest voor ons, kies je voor een zorgeloze aankoopervaring waarin jij en je projecten centraal staan. Ga dus niet alleen voor de indrukwekkende specificaties van de HiKOKI UM22VYSTUAZ Mixer, maar ook voor de ongeëvenaarde service en voordelen die onze webshop te bieden heeft.

   Werkt op

   Netstroom

   Maximale menghoeveelheid

   22 L

   Gewicht (Product)

   6.4 kg

   Aansluiting

   M27

   Diameter

   135

   Opgenomen vermogen

   1800 W

   EAN

   4966376330812

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.