usp1
usp2
usp3

Hikoki WR18DHW4Z Accu Slagmoeraanzetter - 1/2"- 18V

Hikoki WR18DHW4Z Accu Slagmoeraanzetter - 1/2"- 18V-image
236,09

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

  De machine wordt geleverd zonder accu en lader. Deze zijn los verkrijgbaar of bekijk de bundels onderaan deze pagina voor extra voordeel.
   Ontdek de kracht van de HiKOKI WR18DHW4Z Accu slagmoersleutel
   Sta je op het punt je gereedschapskist een flinke upgrade te geven? Dan introduceer ik je met trots aan de Hikoki WR18DHW4Z, jouw nieuwe beste vriend in de wereld van klussen. Deze accu slagmoeraanzetter is niet zomaar een stuk gereedschap; het is jouw nieuwe partner in crime voor elke klus. Gevoed door een krachtig 18V MULTI-VOLT accu platform, maakt het niet uit hoe zwaar de klus is, deze topper klaart het met gemak. En met een aandraaimoment van 345 Nm en een losdraaimoment van wel 600 Nm ga je geen uitdaging uit de weg. Ben jij die duistere hoekjes ook zo zat tijdens het klussen? Met de ingebouwde LED-verlichting is dat verleden tijd. De vier standen met optionele Auto-stop/Auto-slow-functie zijn een gamechanger. Voeg daar aan toe dat dit juweeltje ook nog eens IP56 gecertificeerd is, waardoor stof en water geen kans hebben, dan weet je dat je niet alleen een krachtig maar ook een betrouwbaar stuk gereedschap in handen hebt. En hoewel de accu's en lader apart komen, geeft dat jou de vrijheid om te combineren zoals jij dat wilt. Kortom, met zijn compacte afmetingen en ongekende kracht, is de Hikoki WR18DHW4Z de held die jouw gereedschapskist verdient.

   Veilig en duurzaam klussen staat voorop
   Wanneer het op jouw gereedschap aankomt, is betrouwbaarheid niet onderhandelbaar, toch? Daarom is de Hikoki WR18DHW4Z accu slagmoeraanzetter ontworpen met jouw veiligheid en het milieu in gedachten. Picture this: je bent druk bezig met het losdraaien van de bouten, en precies op het juiste moment schakelt jouw nieuwe maatje automatisch een tandje lager of zelfs helemaal uit, dankzij de slimme Auto-slow- en Auto-stop-functies. Niet alleen bespaart deze functie jou een hoop ellende en vermoeidheid, het beschermt ook jouw materiaal tegen schade. Daarnaast; deze slagmoeraanzetter is niet alleen taai tegenover klussen, maar ook tegenover de elementen. Dankzij de IP56 certificering hoef je je geen zorgen te maken over water of stof. Zo ga je elke klus met een gerust hart en vol vertrouwen tegemoet, wetende dat jouw gereedschap gebouwd is om te presteren, terwijl het ook nog eens lief is voor onze planeet. Jouw veiligheid, duurzaamheid en betrouwbaarheid staan immers voorop bij elke draai die je maakt.

   Shop slim, geniet van de perks
   Klinkt de Hikoki WR18DHW4Z accu slagmoeraanzetter als muziek in je oren? Dan heb ik goed nieuws voor je. Onze webshop maakt het je gemakkelijk en aantrekkelijk om dit toppertje in huis te halen. Met onze scherpe prijzen krijg je waar voor je geld, terwijl onze snelle levering ervoor zorgt dat je niet lang hoeft te wachten om met je nieuwe aanwinst aan de slag te gaan. Want zeg nou zelf, niets is vervelender dan wachten op gereedschap wanneer je klaar bent om te klussen. Ons groot assortiment stelt jou in staat om niet alleen de Hikoki WR18DHW4Z te scoren, maar ook alles wat je verder nog nodig hebt voor je project. Kortom, met een paar klikken ben jij klaar om elke klus met beide handen aan te pakken, ondersteund door onze vriendelijke service die altijd voor je klaarstaat. Shop slim, en maak van jouw kluservaring de beste die het kan zijn.

   Accu platform

   MULTI-VOLT

   Ingebouwde verlichting

   Ja

   Aantal slagen

   4000 rpm

   Toerental onbelast

   2800 rpm

   Aantal meegeleverde accu's / batterijen

   0

   Voltage

   18

   EAN

   4966376410507

   Artikelnummer

   398478

   Lengte (Product)

   144 mm

   Hoogte (Product)

   249 mm

   Gewicht (Product)

   1.3 kg

   1x Hikoki WR18DHW4Z Accu Slagmoeraanzetter - 1/2"- 18V

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.