usp1
usp2
usp3

Hultafors HV 60 Waterpas aluminium - 600 mm

Hultafors HV 60 Waterpas aluminium - 600 mm
Hultafors HV 60 Waterpas aluminium - 600 mm
Hultafors HV 60 Waterpas aluminium - 600 mm
Hultafors HV 60 Waterpas aluminium - 600 mm
Hultafors HV 60 Waterpas aluminium - 600 mm
Hultafors HV 60 Waterpas aluminium - 600 mm
Hultafors HV 60 Waterpas aluminium - 600 mm
adviesprijs
50,00
45,99

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Hultafors 411101 Waterpas: Precisie in je hand
      Ontdek de essentiële tool voor elke klus, groot of klein: de Hultafors HV 60 Waterpas aluminium - 600 mm. Een onmisbaar stuk gereedschap dat precisie naar een hoger niveau tilt. Met een robuust aluminium profiel van 51,5 x 25,3 mm, is deze waterpas niet alleen duurzaam maar ook verrassend licht van gewicht, waardoor je efficiënt te werk kunt gaan zonder in te leveren op kwaliteit. De drie blokvormige libellen zijn een toonbeeld van innovatie; breukvast, zeer transparant en ontworpen om de test van de tijd te doorstaan. De horizontale libel, uitgerust met een vergrootglas, verbetert niet alleen je nauwkeurigheid met +30% maar maakt het aflezen in uitdagende lichtomstandigheden stukken eenvoudiger, dankzij de slimme lichtreflector. En om ervoor te zorgen dat je waterpas zelfs de zwaarste klappen overleeft, zijn de eindcaps voorzien van schokdempende beschermers. Plus, met zijn temperatuur bestendige libelbevestiging en de hoge gevoeligheid van 10 mm/m, dus precisiewerk onder elke omstandigheid. De unieke samenstelling van de libelvloeistof verzekert je van constante, betrouwbare metingen, ongeacht UV-licht of temperatuurvariaties. Kortom, de Hultafors HV 60 is de belichaming van precisie.

      Betrouwbaar en duurzaam: Bouw op ons
      Bij elke klus, of het nu in de bouw is of een persoonlijk project thuis, is betrouwbaarheid van je gereedschap cruciaal. De Hultafors HV 60 Waterpas staat aan je zijde als een betrouwbare partner, ontworpen met het oog op veiligheid en duurzaamheid. Door de schokdempende eindbeschermers wordt je waterpas beschermd tegen de meest voorkomende oorzaken van slijtage, waardoor hij langer meegaat en je nauwkeurigheid behoudt. De vastheid waarmee de libellen bevestigd zijn, sluit veranderingen door temperatuurswisselingen uit, waardoor je altijd op je metingen kunt vertrouwen. De speciaal ontwikkelde oliemengsel libelvloeistof biedt de luchtbel optimale bewegingsvrijheid, ongevoelig voor statische elektriciteit. Zo blijft je waterpas altijd accuraat, zelfs in de meest veeleisende omgevingen. Met zijn duurzame constructie en betrouwbare prestaties is de Hultafors HV 60 de ultieme tool die je onder alle omstandigheden bijstaat.

      Voordelen van bestellen bij ons: Altijd de juiste keuze
      Waarom zou je je Hultafors HV 60 Waterpas aluminium - 600 mm bij ons bestellen? Laten we beginnen met twee onweerstaanbare voordelen: snelle levering en scherpe prijzen. We begrijpen dat wanneer je eenmaal je zinnen hebt gezet op een nieuw stuk gereedschap, je niet kunt wachten om ermee aan de slag te gaan. Daarom zorgen wij ervoor dat je bestelling zo snel mogelijk bij je aan de deur staat. En omdat we graag willen dat iedere doe-het-zelver en professional toegang heeft tot de beste uitrusting, bieden we de Hultafors HV 60 tegen een zeer competitieve prijs. Maar dat is nog niet alles; dankzij ons uitgebreide assortiment vind je altijd wat je zoekt, en onze vriendelijke service maakt het winkelproces een fluitje van een cent. Kiezen voor ons is kiezen voor kwaliteit, gemak en waarde.

      Meetlengte

      60 cm

      Magnetisch

      Nee

      Digitaal display

      Nee

      Lengte waterpas

      600 mm

      Video

      https://youtu.be/PW7dbMGzqpM

      Aantal libellen

      3

      EAN

      7317844111018

      Artikelnummer

      214190

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.