usp1
usp2
usp3

Hultafors TALMETER 2M Markeermeter - 2m

Hultafors TALMETER 2M Markeermeter - 2m
Hultafors TALMETER 2M Markeermeter - 2m
Hultafors TALMETER 2M Markeermeter - 2m
Hultafors TALMETER 2M Markeermeter - 2m
Hultafors TALMETER 2M Markeermeter - 2m
Hultafors TALMETER 2M Markeermeter - 2m
adviesprijs
22,00
20,99

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Ontdek de precisie van de Hultafors TALMETER 2M Rolmaat
      Als je op zoek bent naar een rolmaat die zowel nauwkeurigheid als veelzijdigheid belooft, dan is de Hultafors TALMETER 2M jouw perfecte match. Dit juweeltje, afkomstig uit de stal van Hultafors, een merk dat synoniem staat voor hoogwaardige gereedschappen, is jouw go-to voor zowel interne als externe metingen en markeringen. Met een robuuste stalen behuizing die bestand is tegen een stootje en een bladbreedte van 16 mm, biedt deze rolmaat niet alleen duurzaamheid maar ook de precisie die je nodig hebt. Voeg daar een schaalverdeling in millimeters aan toe, plus de unieke etsfunctie voor het meten van diameters en een schuifmaatfunctie voor het markeren van ronde vormen, en je hebt een instrument dat je niet links kunt laten liggen. Of je nu een professional bent die waarde hecht aan nauwkeurigheid of een doe-het-zelver die zijn projecten naar een hoger niveau tilt, de TALMETER 2M laat je niet in de steek.

      Een compagnon waarop je kunt bouwen
      De Hultafors TALMETER 2M onderscheidt zich niet alleen door zijn meetnauwkeurigheid maar ook door zijn betrouwbaarheid en duurzaamheid. Dankzij de ABS-kunststof behuizing is deze rolmaat geschikt voor langdurig gebruik onder verschillende werkomstandigheden, zonder in te leveren op prestaties. De schaalverdeling, die altijd vergrendeld is in de normale positie, zorgt ervoor dat je altijd op je metingen kunt vertrouwen. Bovendien is de band vervangbaar, waardoor je bij eventuele slijtage gemakkelijk de levensduur van je TALMETER 2M kunt verlengen. Of je nu binnen of buiten werkt, de goede grip van de schuif zorgt ervoor dat je metingen en markeringen altijd spot-on zijn. Kies voor de TALMETER 2M en ga voor een gereedschap dat niet alleen nauwkeurig maar ook betrouwbaar en duurzaam is.

      Wie slim kiest, kiest voor comfort en kwaliteit
      Wanneer je besluit om de Hultafors TALMETER 2M in huis te halen via onze webshop, ben je verzekerd van meer dan alleen een hoogwaardig meetinstrument. Je profiteert namelijk ook van onze snelle levering en vriendelijke service, twee van onze meest gewaardeerde USPs. Bij ons vind je een groot assortiment aan topgereedschappen tegen scherpe prijzen, wat betekent dat je altijd krijgt wat je nodig hebt zonder diep in de buidel te hoeven tasten. Wacht niet langer en ervaar zelf het gemak en de precisie die de Hultafors TALMETER 2M jou biedt. Bestel vandaag nog en geniet van de perfectie in meten en markeren, ondersteund door onze snelle service en de zekerheid van een betrouwbaar gereedschap dat klaar staat om jouw klussen naar een hoger niveau te tillen.

      Magnetisch

      Nee

      Meetlengte

      2 m

      Materiaal

      Staal

      Inch of metrisch

      Metrisch

      Breedte band rolmaat

      16 mm

      EAN

      7392333591014

      1x Hultafors Markeermeter TALMETER 2M

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.