usp1
usp2
usp3

Hultafors TVP Magnetic 20 Waterpas - Kunststof - Magnetisch - 200 mm

Hultafors TVP Magnetic 20 Waterpas - Kunststof - Magnetisch - 200 mm
adviesprijs
13,00
12,89

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Hultafors 401853 Waterpas - Nauwkeurigheid in elke hoek
      De Hultafors TVP Magnetic 20 waterpas tilt jouw werkzaamheden naar een hoger niveau. Vervaardigd uit robuust rood ABS-kunststof, is deze waterpas niet alleen een lust voor het oog maar ook stootvast, waardoor je verzekerd bent van een duurzame investering. Met magneten bevestigd aan de onderkant, hecht de waterpas zich moeiteloos aan metaaloppervlakken, waardoor je handenvrij kunt werken en je focus volledig op de klus kunt richten. De libellen, drie in totaal, zijn breukvast, gemaakt van zeer transparant materiaal en gevuld met een gekleurd oliemengsel met een lage viscositeit. Dit zorgt voor een optimale bewegingsvrijheid van de luchtbel, zelfs bij temperatuurschommelingen of blootstelling aan ultraviolet licht. De Hultafors TVP Magnetic 20 waarborgt uitzonderlijke nauwkeurigheid met een tolerantie van slechts ±1,5 mm/m. Daarmee is deze compacte 200 mm waterpas ideaal voor zowel de professional als de doe-het-zelver die geen concessies doet aan kwaliteit.

      Vastberaden duurzaam en betrouwbaar
      Bij het ontwerp van de Hultafors TVP Magnetic 20 waterpas is over elk detail nagedacht, om jou te verzekeren van een product dat niet alleen betrouwbaar is maar ook veilig en duurzaam in gebruik. De specifieke keuze voor ABS-kunststof maakt deze waterpas stootvast en bestand tegen ruwe werkomstandigheden. Het unieke oliemengsel in de libellen verhoogt niet alleen de leesbaarheid door zijn helderheid, maar de antistatische eigenschappen zorgen er ook voor dat je metingen niet beïnvloed worden door statische elektriciteit. Deze eigenschappen, gecombineerd met de magnetische bevestigingsmogelijkheden, stellen jou in staat om met uiterste precisie te werken, zelfs in de meest veeleisende omstandigheden. Dankzij de doorgedreven aandacht voor kwaliteit en betrouwbaarheid, biedt deze waterpas je de stevigheid en precisie die nodig zijn voor al jouw projecten.

      Kies voor kwaliteit, kies voor gemak
      Door te kiezen voor de Hultafors TVP Magnetic 20 waterpas uit onze webshop garandeer je jezelf niet alleen van een topkwaliteit product, maar profiteer je ook van ons breed assortiment en onze scherpe prijzen. Met een klantenservice die altijd voor je klaarstaat om al je vragen te beantwoorden of je te voorzien van gepersonaliseerd advies, maken we jouw winkelervaring zo aangenaam en makkelijk mogelijk. Bovendien, dankzij onze snelle levering, heb je jouw nieuwe Hultafors waterpas razendsnel in huis. Met deze aankoop kies je niet alleen voor een gereedschap dat jouw werkzaamheden vereenvoudigt en verfijnt, maar ook voor de geruststelling dat je steunt op een webshop die kwaliteit en service hoog in het vaandel draagt.

      Digitaal display

      Nee

      Lengte waterpas

      200 mm

      Magnetisch

      Ja

      Aantal libellen

      3

      Meetlengte

      20 cm

      EAN

      7317844018522

      1x Hultafors TVP Magnetic 20 Waterpas

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.