usp1
usp2
usp3

Hultafors Talmeter 6M Markeermeter - 6m

★★★★★

4.0 / 5

1 review

Hultafors Talmeter 6M Markeermeter - 6m
Hultafors Talmeter 6M Markeermeter - 6m
Hultafors Talmeter 6M Markeermeter - 6m
Hultafors Talmeter 6M Markeermeter - 6m
Hultafors Talmeter 6M Markeermeter - 6m
Hultafors Talmeter 6M Markeermeter - 6m
adviesprijs
56,00
51,49

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Hultafors Talmeter 6M Rolmaat – De Nieuwe Maatstaf voor Precisie
      Als jij degene bent die altijd streeft naar perfectie in jouw projecten, dan is het tijd om kennis te maken met de Hultafors Talmeter 6M Rolmaat. Dit is geen gewone rolbandmaat, maar een perfecte combinatie van degelijkheid en precisie. Met een meetlengte van maar liefst 6 meter, een bladbreedte van 25 mm en een stootvaste stalen band gehuisvest in een robuuste ABS-kunststof behuizing, biedt deze rolmaat jou zowel duurzaamheid als nauwkeurigheid bij elke meting. De inkjet-schaalverdeling in millimeters verzekert je van exacte maten tot op de millimeter nauwkeurig, terwijl de innovatieve markeer- en meetranden je de flexibiliteit geven om zowel interne als externe lengten te markeren en te meten. Het is een essentieel stuk gereedschap dat in geen enkele gereedschapskist mag ontbreken, ontworpen om jouw klussen niet alleen gemakkelijker maar ook nauwkeuriger te maken.

      In goede handen met de Hultafors Talmeter 6M Rolmaat
      Veiligheid en betrouwbaarheid staan centraal bij elke klus. Daarom is de Hultafors Talmeter 6M Rolmaat ontworpen met jouw gebruiksgemak en duurzaamheid in het achterhoofd. Niet alleen is het ontwerp gebruiksvriendelijk, zodat jij zonder zorgen snel en efficiënt kunt meten, maar de constructie is ook dusdanig dat je kunt rekenen op langdurige betrouwbaarheid. Het vervangbare ontwerp van de band en de uitbreiding zorgt ervoor dat je rolmaat altijd in topconditie blijft. Dit maakt het de perfecte compagnon voor zowel de ambitieuze doe-het-zelver als de veeleisende professional. Of je nu bezig bent met timmerwerk, bouw of interieurinrichting, deze rolmaat biedt de zekerheid en precisie die je zoekt. Met de Hultafors Talmeter 6M in handen, wordt elke meettaak een koud kunstje.

      Waarom Kiezen voor Onze Webshop?
      Bij het bestellen van jouw Hultafors Talmeter 6M Markeermeter ben je verzekerd van meer dan alleen een uitmuntend stuk gereedschap. Onze webshop onderscheidt zich door een combinatie van scherpe prijzen en een groot assortiment, wat betekent dat jij altijd het gereedschap vindt dat aansluit bij jouw specifieke behoeften. Daarnaast hoef je nooit lang te wachten om te starten met jouw volgende project, dankzij onze snelle levering. Maar wat ons echt speciaal maakt, is onze vriendelijke service. Wij staan altijd klaar om jou te voorzien van professioneel advies, zodat je de juiste keuzes kunt maken. Kortom, al jouw gereedschapsbehoeften worden in één keer vervuld in onze webshop, zodat je met vertrouwen en precisie aan elk project kunt beginnen. Kies voor de Hultafors Talmeter 6M Markeermeter en til jouw meet- en markeerwerk naar een hoger niveau.

      Meetlengte

      6 m

      Magnetisch

      Nee

      Video

      https://www.youtube.com/watch?v=9ovuFoiVwr0

      Materiaal

      Kunststof, Staal

      Breedte (Product)

      25 cm

      Inch of metrisch

      Metrisch

      Breedte band rolmaat

      25 mm

      EAN

      7392333593018

      Artikelnummer

      157813

      1 x Markeermeter Talmeter 6M

    Reviews

    4.0 / 5

    ★★★★★

    1 review

    • 5 sterren

    • 4 sterren

    • 3 sterren

    • 2 sterren

    • 1 ster