usp1
usp2
usp3

Kip Tape 308-99 Washi-Tec® papier - hoeken - 50x50mm

-image
10,99
9,89

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Kip 308 hoekjes tape
   Maak kennis met de KIP 308 hoekjes tape, een ware game-changer voor elke schilderklus. Deze tape, ook bekend als 308 Fineline hoekjes, maakt het afwerken van hoekjes makkelijker en preciezer dan ooit. Je hoeft niet meer te prutsen met mesjes en afscheuren; plak gewoon een van deze zelfklevende hoekjes in bijvoorbeeld een raamkozijn, en je bent klaar voor een strakke afwerking.

   De KIP 308 Fineline hoekjes zijn ideaal voor het nauwkeurig afplakken van allerlei soorten hoeken op verschillende ondergronden, zoals raam- en deurkozijnen. Ze zijn gemaakt van versterkt speciaal papier, wat ze uiterst betrouwbaar maakt. Bovendien, met een inzetduur van tot wel zes maanden binnenshuis en een kortere inzetduur voor buitengebruik, zijn deze hoekjes ontzettend veelzijdig. Elke rol bevat 60 hoekjes, dus je hebt genoeg voor meerdere projecten.

   Een unieke eigenschap van deze tape is de WashiTec® technologie, ontwikkeld door Kip Tape zelf. Deze technologie zorgt ervoor dat de tape zeer dun, maar toch soepel, scheurvast en stabiel is. Hierdoor kun je de tape uiterst nauwkeurig aanbrengen, wat de kans minimaliseert dat verf onder de tape doorloopt. Met de WashiTec® technologie zijn je verflijnen extreem scherp, wat zorgt voor een professioneel eindresultaat. Probeer de KIP 308 hoekjes tape nu en ervaar zelf het gemak en de precisie die het biedt voor jouw schilderwerk!

   EAN

   4013142308992

   Artikelnummer

   345667

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.