usp1
usp2
usp3

  Verf & verfbenodigdheden

  (34)

  Accessoires

  (1)

  Bevestigingsmateriaal

  (1)

Prijs

Kip

36 artikelen

Helpende hand nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

employees

Pagina 1 van 2

Maak kennis met Kip: de kampioen van afplakken en afdekken

Heb je ooit van Kip gehoord? Zo niet, dan staat je wat te wachten! Kip is dé expert op het gebied van afplak- en afdekmaterialen die elke schilder, doe-het-zelver of professional moet kennen. Met hun roots stevig in de grond van kwaliteit en innovatie, biedt Kip producten aan die elke verfklus niet alleen makkelijker, maar ook netter maken. Of je nu een strakke lijn wilt schilderen of je meubels wilt beschermen tegen verfspatten, Kip heeft het gereedschap dat je nodig hebt. Dus, klaar om je projecten naar een hoger niveau te tillen? Met Kip tape je als een pro.

Duurzaamheid en betrouwbaarheid: het handelsmerk van Kip

Bij Kip weten ze dat goede materialen het halve werk zijn. Daarom zijn hun schilderstape, afdekfolie, en tape niet alleen superhandig in gebruik, maar ook gemaakt om lang mee te gaan. Dit betekent dat je op Kip kunt rekenen voor de meest nauwkeurige afwerkingen en de beste bescherming, keer op keer. En omdat duurzaamheid bij hen hoog in het vaandel staat, weet je zeker dat je kiest voor een merk dat niet alleen goed is voor je project, maar ook voor de planeet.

De toppers van Kip

Kip's assortiment is jouw geheime wapen voor elke verfklus. Hun schilderstape laat geen resten achter en zorgt voor messcherpe lijnen, terwijl de afdekfolie je vloeren en meubels beschermt alsof het hun eigen kinderen zijn. En hun tape is zo sterk dat je bijna zou denken dat het door superhelden is gemaakt. Een leuk feitje over Kip? Ze zijn zo zeker van hun zaak dat ze vaak worden gebruikt op professionele filmsets om alles strak en netjes te houden achter de schermen. Dat is pas echt sterrenwaardig!

Shop Kip bij Gereedschapcentrum voor je volgende meesterwerk

Is Kip precies wat je nodig hebt voor je volgende project? Gereedschapcentrum staat voor je klaar met een breed assortiment van Kip producten. Van schilderstape tot afdekfolie, wij hebben wat je nodig hebt om je werkruimte voor te bereiden en je projecten af te ronden met de precisie van een professional. En met onze snelle levering en scherpe prijzen hoef je nooit lang te wachten of te veel te betalen. Bovendien, met onze eigen voorraad is jouw keuze direct leverbaar. Dus waarom wachten? Geef je projecten de afwerking die ze verdienen met Kip en Gereedschapcentrum, waar kwaliteit en service hand in hand gaan.