usp1
usp2
usp3

Laserliner ArcoMaster 40 Digitale hoekmeter - 0-220° - 400mm

Laserliner ArcoMaster 40 Digitale hoekmeter - 0-220° - 400mm-image
adviesprijs
148,00
140,69

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Ontdek de precisie van de Laserliner 075.130A Hoekmeter
   Ben je op zoek naar een tool die de precisie naar een hoger niveau tilt? De Laserliner ArcoMaster 40 is jouw perfecte partner in crime. Of je nu professioneel aan de slag gaat met dakhellingen of in je vrije tijd meubels of ramen perfect wilt plaatsen, deze digitale hoekmeter staat garant voor nauwkeurige metingen van 0 tot 220 graden. Wat deze hoekmeter onderscheidt, is zijn vermogen om zowel binnen- als buitenhoeken exact te bepalen, zelfs op de meest lastige plekken dankzij de uitschuifbare zwaaihaak. Gemaakt met een robuuste aluminium behuizing en uitgerust met zowel verticale als horizontale libellen, overtreft de ArcoMaster 40 jouw verwachtingen op elk vlak. Het verlichte LC-display aan zowel de voor- als achterzijde maakt het mogelijk om vanaf beide kanten te werken, waarbij beide displays met een eenvoudige druk op de knop gedraaid kunnen worden dankzij de FlipDisplay-functie. Met de AutoShut off-functie en Auto hold voor activiteiten uit het zicht met het display, biedt deze hoekmeter een ongekend gebruiksgemak. Wanneer het tijd is voor precisie, is de Laserliner ArcoMaster 40 jouw go-to gereedschap.

   Omdat veiligheid en duurzaamheid hand in hand gaan
   De veiligheid en levensduur van jouw gereedschap zijn essentieel, en met de Laserliner ArcoMaster 40 hoekmeter zit je ongetwijfeld goed. Deze tool is ontworpen met het oog op langdurige betrouwbaarheid; de robuuste aluminium behuizing kan zelfs in de meest veeleisende omgevingen tegen een stootje. De uitschuifbare zwaaihaak zorgt niet alleen voor nauwkeurige metingen op moeilijk bereikbare plekken, maar draagt ook bij aan de veiligheid door het vermijden van onhandige posities die tot ongelukken kunnen leiden. Bovendien zorgen de verticale en horizontale libellen voor een extra niveau van precisie en betrouwbaarheid bij elke meting. De innovatieve AutoShut off-functie garandeert dat je batterij langer meegaat, terwijl de Auto hold-functie ervoor zorgt dat je ook zonder zicht op het LC-display door kunt werken. Met de Laserliner ArcoMaster 40 kies je niet alleen voor duurzaam en veilig gereedschap maar investeer je in de betrouwbaarheid voor op de lange termijn.

   Waarom kiezen voor onze webshop?
   Als het aankomt op het aanschaffen van de Laserliner ArcoMaster 40 hoekmeter, is er geen betere plek dan onze webshop. Waarom? Omdat wij begrijpen wat jij nodig hebt: een snelle levering en scherpe prijzen zonder dat dit ten koste gaat van een vriendelijke service. Wij zorgen ervoor dat jouw gereedschap zo snel mogelijk bij je aankomt, zodat je direct aan de slag kunt gaan met jouw projecten. Onze scherpe prijzen betekenen dat je de beste deal krijgt, terwijl onze vriendelijke klantenservice altijd klaar staat om jouw vragen te beantwoorden en je te helpen de juiste keuze te maken. Kies voor gemak, efficiëntie en kwaliteit; kies voor ons als jouw partner in gereedschap. Met de Laserliner ArcoMaster 40 en onze webshop, ben je volledig uitgerust voor succes.

   Werkt op

   Batterij

   Verpakt in

   Tas

   Gradenhoek

   220 °

   EAN

   4021563664016

   Artikelnummer

   200003

   1x Tas
   1x Set batterijen

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.