usp1
usp2
usp3

OXXA 14-086 PU-Flex Werkhandschoenen - PU - 7/S

OXXA 14-086 PU-Flex Werkhandschoenen - PU - 7/S
1,39

Verwachte leverdatum

02-04-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      OXXA 14-086 PU-Flex Werkhandschoenen - Bescherming en Comfort voor Elke Klus

      Als je op zoek bent naar een betrouwbare set werkhandschoenen die je handen beschermen tijdens diverse werkzaamheden, dan zijn de OXXA PU-Flex werkhandschoenen een uitstekende keuze. Deze allround werkhandschoenen, uitgevoerd in een stijlvolle zwarte kleur, bieden je de bescherming die je nodig hebt zonder in te boeten aan comfort of behendigheid.

      De OXXA 14-086 PU-Flex werkhandschoenen zijn speciaal ontworpen om je handen veilig te houden tijdens allerlei klussen. Ze zijn gemaakt door OXXA, een fabrikant die bekend staat om zijn kwalitatieve en duurzame werkhandschoenen. Deze handschoenen zijn niet alleen praktisch, maar ook comfortabel dankzij de maat 7/S, die ervoor zorgt dat ze goed passen zonder te strak of te los te zitten.

      Of je nu een professional bent of een doe-het-zelver, de OXXA PU-Flex werkhandschoenen zijn een essentieel onderdeel van je gereedschapsuitrusting. Ze zijn veelzijdig inzetbaar voor verschillende taken, waardoor je met één paar handschoenen uit de voeten kunt voor een breed scala aan projecten. Kies voor de OXXA 14-086 PU-Flex werkhandschoenen en ervaar zelf de perfecte combinatie van bescherming en comfort.

      Materiaal

      Polyurethaan, Nylon

      Kleurnaam

      Zwart

      Type handschoen

      Allround

      Maat

      7/S

      EAN

      8718249004506

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.