usp1
usp2
usp3

M-Safe 14-086 PU-Flex Werkhandschoenen - PU - 8/M

M-Safe 14-086 PU-Flex Werkhandschoenen - PU - 8/M
1,39

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Ontdek de veelzijdigheid van M-Safe PU-Flex Werkhandschoenen

      Wanneer je op zoek bent naar een betrouwbare set werkhandschoenen die je handen beschermen tijdens diverse werkzaamheden, dan zijn de M-Safe 14-086 PU-Flex Werkhandschoenen precies wat je nodig hebt. Deze allround handschoenen zijn uitgevoerd in een stijlvolle zwarte kleur, waardoor ze niet alleen functioneel zijn, maar ook professioneel ogen.

      De M-Safe PU-Flex Werkhandschoenen zijn vervaardigd uit een combinatie van nylon en polyurethaan, wat zorgt voor een comfortabele pasvorm en een goede grip. Het nylon materiaal maakt de handschoenen flexibel en ademend, terwijl de polyurethaan coating zorgt voor een uitstekende weerstand tegen slijtage en het doorlaten van olie en vet.

      Met maat 8/M passen deze handschoenen perfect om jouw handen en bieden ze de bewegingsvrijheid die je nodig hebt voor precisiewerkzaamheden. Of je nu in de bouw werkt, bezig bent met fijnmechanica of je handen wilt beschermen tijdens het klussen, de M-Safe 14-086 PU-Flex Werkhandschoenen zijn een betrouwbare keuze voor elke professional.

      Materiaal

      Polyurethaan, Nylon

      Kleurnaam

      Zwart

      Type handschoen

      Allround

      Maat

      8/M

      EAN

      8718249004537

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.