usp1
usp2
usp3

Makita HW111 Hogedrukreiniger - 1700W - 110bar

-image
Gratis cadeau
adviesprijs
223,00
192,39

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Bij dit product krijg je 20 punten van Makita cadeau. Ontvang deze punten door jouw product te registreren in de Mijn Makita app of op de website. Je spaart voor gratis producten in de Makita Cadeauwinkel. Kijk voor de actievoorwaarden op de website van Makita. Deze actie is geldig tot en met 30 juni 2024.
   Bij dit product krijg je 20 punten van Makita cadeau. Ontvang deze punten door jouw product te registreren in de Mijn Makita app of op de website. Je spaart voor gratis producten in de Makita Cadeauwinkel. Kijk voor de actievoorwaarden op de website van Makita. Deze actie is geldig tot en met 30 juni 2024.
   Makita HW111 Hogedrukreiniger, jouw partner in reiniging
   Ontmoet jouw nieuwe beste vriend op het gebied van grondige schoonmaak: de Makita HW111 Hogedrukreiniger. Met een krachtige opgenomen vermogen van 1700 Watt en een maximale druk van 110 bar, sta je aan de winnende hand tegen vuil en aanslag op diverse oppervlaktes. Deze compacte krachtpatser, die gemakkelijk op 230 Volt aansluit, is speciaal ontworpen voor de efficiënte reiniging van onder andere motorfietsen, tuinmeubilair en balkons. De lichtgewicht bouw, gecombineerd met een ergonomisch design, maakt deze hogedrukreiniger bijzonder gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te verplaatsen. Dankzij de meegeleverde 5,5 meter lange waterslang blijf je flexibel in je bewegingen terwijl je schoonmaakt. Voeg daarbij de duurzame bouw van het aluminium pomphuis en de RVS plunjers, en je hebt een betrouwbare gereedschap in handen die elke schoonmaakklus aankan. De mogelijkheid om reinigingsmiddelen toe te voegen geeft nog een extra dimensie aan jouw schoonmaakkracht.

   Veilig en langdurig schoonmaken
   Jouw veiligheid en de duurzaamheid van het gereedschap zijn essentieel bij elke schoonmaakklus. De Makita HW111 Hogedrukreiniger blinkt uit op beide fronten. Dankzij de robuuste bouw en hoogwaardige materialen is deze hogedrukreiniger bestand tegen intensief gebruik. Het apparaat is uitgerust met wielen en heeft een ergonomische vormgeving, waardoor je het gemakkelijk kunt manoeuvreren zonder je rug te belasten. Ook qua geluid zit je goed, aangezien het maximale geluidsniveau binnen de normale range valt. Dit betekent dat je langdurig kunt werken zonder gehoorschade of grote overlast te veroorzaken. De temperatuurregeling, die het toevoegen van water tot 50 Celsius toestaat, zorgt ervoor dat je zelfs de meest hardnekkige vuilplekken op een veilige manier kunt aanpakken, zonder de hogedrukreiniger te overbelasten.

   Waarom kiezen voor deze hogedrukreiniger bij ons
   Door te kiezen voor de Makita HW111 Hogedrukreiniger via onze webshop profiteer je niet alleen van een topkwaliteit product dat elke schoonmaaktaak vergemakkelijkt; je geniet ook van de voordelen die onze service biedt. Met snelle levering weet je zeker dat je niet lang hoeft te wachten om aan de slag te kunnen gaan met je nieuwe hogedrukreiniger. Bovendien, dankzij ons groot assortiment, vind je bij ons niet alleen deze hogedrukreiniger maar ook allerlei accessoires en aanvullende reinigingsmiddelen om je schoonmaakervaring te optimaliseren. Al deze voordelen krijg je tegen scherpe prijzen, waardoor je verzekerd bent van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Kies voor gemak, efficiëntie en betrouwbaarheid; kies voor de Makita HW111 Hogedrukreiniger bij ons.

   Werkt op

   Netstroom

   Reinigingsmiddelen toevoer

   Ja

   Verlengde garantie

   Ja

   Opgenomen vermogen

   1700 W

   Doorvoercapaciteit

   370 l/hour

   Waterverbruik

   370 l/h

   Minimale druk bar

   90 Bar

   Lengte slang

   5.5 m

   Drukcapaciteit

   110 Bar

   Maximaal toevoertemperatuur

   50 °C

   Maximaal geluidsniveau

   Normaal - 60 of meer dB

   Snoerlengte (meting)

   5 m

   Maximale druk bar

   90 Bar

   Inclusief wielen

   Ja

   EAN

   0088381616904

   Artikelnummer

   69180

   Breedte

   310 mm

   Gewicht

   7.4 kg

   Hoogte

   710 mm

   Lengte

   360 mm

   1x Makita HW111 Hogedrukreiniger 
   1x Makita 3640650 Spuitlans
   1x Makita 609041169 Powerspeedlans
   1x Makita 3640670 Spuitmond "smal"
   1x Makita 609041185 Wasborstel "vast"
   1x Makita 3320152 Spuitpistool
   1x Makita 3320130 Basislans

  Documenten

  Aanbevolen combinaties

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.