usp1
usp2
usp3

Makita HW140 hogedrukreiniger - 2300W - 140bar

-image
Gratis cadeau
adviesprijs
676,00
582,49

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Bij dit product krijg je 30 punten van Makita cadeau. Ontvang deze punten door jouw product te registreren in de Mijn Makita app of op de website. Je spaart voor gratis producten in de Makita Cadeauwinkel. Kijk voor de actievoorwaarden op de website van Makita. Deze actie is geldig tot en met 30 juni 2024.
   Bij dit product krijg je 30 punten van Makita cadeau. Ontvang deze punten door jouw product te registreren in de Mijn Makita app of op de website. Je spaart voor gratis producten in de Makita Cadeauwinkel. Kijk voor de actievoorwaarden op de website van Makita. Deze actie is geldig tot en met 30 juni 2024.
   Makita HW140 Hogedrukreiniger: Krachtpatser voor jouw grote klussen
   Is jouw terras, auto of boot weer toe aan een grondige schoonmaak? Dan is de Makita HW140 hogedrukreiniger jouw nieuwe beste vriend. Met een indrukwekkend opgenomen vermogen van 2300 Watt en een maximale druk van 140 bar, is deze hogedrukreiniger een ware krachtpatser. De machine weet met gemak 500 liter per uur door zijn systeem te jagen, waardoor zelfs de grootste en meest hardnekkige vuilplekken niet kunnen weerstaan. De Makita HW140 is niet alleen sterk, maar ook slim. Dankzij de 10 meter lange waterslang heb je een enorm bereik, zodat je ook op moeilijk toegankelijke plekken komt. Met de geïntegreerde reinigingsmiddelentanken voeg je met gemak het juiste schoonmaakmiddel toe, terwijl het duurzame aluminium pomphuis en de RVS plunjers garant staan voor een lange levensduur. Voeg daarbij de betrouwbare inductie motor die niet alleen voor een lange levensduur zorgt, maar ook het geluidsniveau aangenaam houdt, en je weet: de Makita HW140 is een essentiële toevoeging aan jouw gereedschap.

   Een schoon resultaat met respect voor mens en machine
   Veilig en duurzaam werken staat met de Makita HW140 hogedrukreiniger voorop. Deze machine is speciaal ontworpen om jouw schoonmaakwerk zo effectief en veilig mogelijk te maken. De betrouwbare inductie motor zorgt niet alleen voor een krachtige prestatie maar ook voor stabiliteit en duurzaamheid, wat betekent dat je langer plezier hebt van je aankoop. Met een maximaal toevoertemperatuur van 50 Celsius en de mogelijkheid om reinigingsmiddelen direct via de twee integratietanks toe te voeren, kan je al jouw schoonmaakklussen aan zonder schade toe te brengen aan de oppervlakken die je reinigt of aan het milieu. Het hoge geluidsniveau wordt geminimaliseerd door de innovatieve motortechnologie, waardoor je lange werkdagen kunt doormaken zonder overlast te veroorzaken. De Makita HW140 is niet alleen een toonbeeld van kracht, maar ook van intelligentie en respect voor jou en je omgeving.

   Haal de Makita HW140 in huis en profiteer van ons aanbod
   Ben je overtuigd van de kracht en veelzijdigheid van de Makita HW140 hogedrukreiniger? Wacht dan niet langer! Bij onze webshop profiteer je niet alleen van scherpe prijzen maar ook van onze snelle levering. Dat betekent dat je niet wekenlang op je nieuwe aanwinst hoeft te wachten; voor je het weet, ben je al aan het schoonmaken. Ons groot assortiment zorgt ervoor dat je bij ons altijd vindt wat je zoekt, en mocht je vragen hebben, dan staat onze vriendelijke service altijd voor je klaar. De Makita HW140 hogedrukreiniger is de perfecte keuze voor iedereen die hoge eisen stelt aan schoonmaakgereedschap. Bestel vandaag nog en maak de stap naar moeiteloos schoonmaken met professioneel gereedschap.

   Werkt op

   Netstroom

   Reinigingsmiddelen toevoer

   Ja

   Verlengde garantie

   Ja

   Opgenomen vermogen

   2300 W

   Doorvoercapaciteit

   500 l/hour

   Drukcapaciteit

   140 Bar

   Maximale druk bar

   130 Bar

   Waterverbruik

   500 l/h

   Maximaal toevoertemperatuur

   50 °C

   Maximaal geluidsniveau

   Normaal - 60 of meer dB

   Lengte slang

   10 m

   Snoerlengte (meting)

   5 m

   Inclusief wielen

   Ja

   Minimale druk bar

   130 Bar

   EAN

   0088381616980

   Artikelnummer

   69181

   Gewicht

   26.2 kg

   Hoogte

   880 mm

   Breedte

   360 mm

   Lengte

   370 mm

   1x Makita HW140 Hogedrukreiniger 
   1x Makita 40029 Spuitlans
   1x Makita 609041173 Powerspeedlans
   1x Makita 41154 Spuitpistool

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.