usp1
usp2
usp3

Makita UR014GT201 XGT 40 V Max Li-ion accu Bosmaaier set (2x 5,0Ah accu) - D-greep - 450mm

-image
Gratis cadeau
1.004,49

Verwachte leverdatum

20-06-2024

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Bij dit product krijg je 30 punten van Makita cadeau. Ontvang deze punten door jouw product te registreren in de Mijn Makita app of op de website. Je spaart voor gratis producten in de Makita Cadeauwinkel. Kijk voor de actievoorwaarden op de website van Makita. Deze actie is geldig tot en met 30 juni 2024.
   Bij dit product krijg je 30 punten van Makita cadeau. Ontvang deze punten door jouw product te registreren in de Mijn Makita app of op de website. Je spaart voor gratis producten in de Makita Cadeauwinkel. Kijk voor de actievoorwaarden op de website van Makita. Deze actie is geldig tot en met 30 juni 2024.
   Makita UR014GT201 Accu Bosmaaier: Kracht Ontmoet Gemak
   Ontdek de ultieme kracht en het ongeëvenaarde gemak van de Makita UR014GT201 XGT 40 V Max Li-ion accu Bosmaaier set. Een ware revolutie in tuinonderhoud, uitgerust met een robuuste 40 Volt accu die past op ruim 150 machines. De koolborstelloze motor van dit model zorgt niet alleen voor efficiënte krachtoverdracht en lagere opwarming, maar ook voor onderhoudsgemak en een langere levensduur. Dankzij de speciale D-greep en de mogelijkheid om zowel links- als rechtsom te draaien, biedt deze bosmaaier optimale controle en gebruiksgemak voor het trimmen van dichte grassen en opschietend struikgewas. De unieke plaatsing van de motor bovenaan maakt deze machine ideaal voor het maaien van slootkanten, terwijl de Active Feedback sensing Technology (AFT) zorgt voor maximale veiligheid door de machine bij obstakels automatisch uit te schakelen. De maaidiameter van 450 mm zorgt voor efficiënt werk en de variabele snelheid biedt extra flexibiliteit onder uiteenlopende omstandigheden. Met de Makita UR014GT201 kies je voor de kracht van brandstof met het gemak van accu.

   Veiligheid en duurzaamheid in elk detail
   Jouw veiligheid heeft de hoogste prioriteit bij de Makita UR014GT201 accu bosmaaier. Voorzien van Active Feedback sensing Technology (AFT) voorkomt deze bosmaaier gevaarlijke situaties door automatisch uit te schakelen bij plotselinge reductie in toeren of bij aanraking van een object. Dit bevordert niet alleen jouw veiligheid tijdens het werk, maar beschermt ook de machine tegen mogelijke schade. De koolborstelloze motor met elektronische sturing optimaliseert het motorrendement en minimaliseert de opwarming, wat de duurzaamheid van de bosmaaier ten goede komt. Verder is de machine uitgerust met een overbelastingsindicator en een softgrip voor een comfortabele en veilige grip, zelfs tijdens langdurig gebruik. Zo zorgt de Makita UR014GT201 voor een betrouwbare prestatie met een focus op jouw veiligheid en het duurzaam gebruik van de machine.

   Waarom dit jouw beste keuze is bij onze webshop
   Klaar om de overgang te maken naar efficiënt en krachtig tuinonderhoud? Kies dan voor de Makita UR014GT201 accu bosmaaier bij onze webshop. Niet alleen bieden wij een snelle levering zodat je direct aan de slag kunt, ook profiteer je van onze vriendelijke service die altijd klaar staat om je vragen te beantwoorden of advies op maat te geven. Bovendien bieden wij scherpe prijzen voor topkwaliteit gereedschap. Ons uitgebreide assortiment zorgt ervoor dat je altijd vindt wat je zoekt, of het nu gaat om een krachtige bosmaaier of aanvullende gereedschappen en accessoires. Maak vandaag nog de slimme keuze en geniet van de voordelen die onze webshop te bieden heeft.

   Accu platform

   XGT

   Overbelasting indicator

   Ja

   Type motor

   Accu

   Voltage

   40

   Handgreep

   D-Greep

   Trimwijze

   Draad

   Maaidiameter

   450 mm

   Diameter draadspoel

   450 mm

   Variabel toerental

   Ja

   Softgrip

   Ja

   Werkt op

   Accu

   Koolborstelloos

   Ja

   Aansluiting

   M10

   EAN

   0088381774468

   Artikelnummer

   375645

   Hoogte

   204 mm

   Gewicht

   6.7 kg

   Lengte

   1958 mm

   Breedte

   330 mm

   XGT 40 V Max Bosmaaier D-greep
   5,0 Ah (2 st)
   Snellader in doos

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.