usp1
usp2
usp3

Makita UR201CX1 36V Li-Ion accu bosmaaier connector type body incl. accustation - D-greep

-image
Gratis cadeau
1.480,79

Verwachte leverdatum

20-06-2024

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

  De machine wordt geleverd zonder accu en lader. Deze zijn los verkrijgbaar of bekijk de bundels onderaan deze pagina voor extra voordeel.
   Bij dit product krijg je 30 punten van Makita cadeau. Ontvang deze punten door jouw product te registreren in de Mijn Makita app of op de website. Je spaart voor gratis producten in de Makita Cadeauwinkel. Kijk voor de actievoorwaarden op de website van Makita. Deze actie is geldig tot en met 30 juni 2024.
   Bij dit product krijg je 30 punten van Makita cadeau. Ontvang deze punten door jouw product te registreren in de Mijn Makita app of op de website. Je spaart voor gratis producten in de Makita Cadeauwinkel. Kijk voor de actievoorwaarden op de website van Makita. Deze actie is geldig tot en met 30 juni 2024.
   Een groene revolutie met de Makita UR201CX1 accu bosmaaier
   Duik het groene avontuur in met de Makita UR201CX1, de accu bosmaaier die jouw tuinervaring naar een hoger niveau tilt. Deze krachtpatser, aangedreven door een robuuste 36V Li-ion accu, biedt je de vrijheid om zonder gedoe elk stuk land aan te pakken. Vergeet de frustratie van kabels of het lawaai en de uitstoot van een benzinemotor. De Makita UR201CX1 is uitgerust met een koolborstelloze motor die niet alleen zorgt voor een vermogen van maar liefst 1 kW, vergelijkbaar met motor bosmaaiers van 35-40 cc, maar ook onderhoudsvrij is. Met een royale maaibreedte van 43 centimeter en een maaidiameter van 430 millimeter, is het nog nooit zo eenvoudig geweest om slootkanten en moeilijk bereikbare plekken aan te pakken. En dankzij de intelligente Automatic Torque Drive Technology (ADT) past deze bosmaaier zich automatisch aan bij weerstand, terwijl de Active Feedback Sensing Technology (AFT) zorgt voor je veiligheid door de machine uit te schakelen bij onvoorziene obstakels. Comfort is ook geen probleem, met de ergonomisch ontworpen asymmetrische D-greep en de verstelbare handgreep, biedt de UR201CX1 een gebruiksvriendelijke ervaring voor urenlang maaien zonder vermoeidheid.

   Veilig en duurzaam, elke maaibeurt weer
   Met de Makita UR201CX1 accu bosmaaier kies je niet alleen voor kracht, maar ook voor duurzaamheid en veiligheid. De machine is zo ontworpen dat hij bestand is tegen de uitdagende omstandigheden van buitengebruik. De diepontladingsbeveiliging en overbelastingsindicator zijn maar enkele voorbeelden van hoe deze bosmaaier jouw veiligheid en het behoud van de machine garandeert. De innovatieve technologieën zoals ADT en AFT werken samen om ervoor te zorgen dat je altijd de controle behoudt, zelfs wanneer je geconfronteerd wordt met onverwachte situaties tijdens het maaien. Het maakt niet uit hoe intensief je gebruik is; de geforceerde koeling en de onderhoudsvrije koolborstelloze motor zorgen ervoor dat de UR201CX1 altijd klaar staat voor de volgende taak. Bovendien draagt de slimme connector type oplossing voor het accugebruik bij aan de duurzaamheid van dit gereedschap, waardoor je niet alleen zorgt voor je tuin, maar ook voor de planeet.

   Waarom jij je volgende bosmaaier hier bestelt
   Het kiezen van de Makita UR201CX1 accu bosmaaier bij ons betekent dat je profiteert van niet alleen een krachtige en duurzame machine, maar ook van een service die net zo betrouwbaar is. Met snelle levering wordt jouw nieuwe bosmaaier geheel klaar voor gebruik zo snel mogelijk bij je afgeleverd, zodat geen enkel project meer moet wachten. Ons groot assortiment garandeert dat je altijd vindt wat je zoekt, en mocht je advies nodig hebben, onze vriendelijke service staat altijd klaar om je te ondersteunen met deskundig advies. We zijn er trots op scherpe prijzen aan te bieden zonder in te boeten aan kwaliteit. Kies voor gemak, kies voor een groene toekomst, kies voor ons.

   Maaias

   Recht

   Accu platform

   LXT

   Overbelasting indicator

   Ja

   Type motor

   Accu

   Maaidiameter

   430 mm

   Handgreep

   D-Greep

   Trimwijze

   Draad, Mes

   Maaibreedte

   43 cm

   Voltage

   36

   Snijbreedte

   430 mm

   Variabel toerental

   Ja

   Werkt op

   Accu

   Koolborstelloos

   Ja

   Aansluiting

   M10

   Diepontladingsbeveiliging

   Ja

   EAN

   0088381758840

   Artikelnummer

   342252

   Hoogte

   29.6 mm

   Gewicht

   4.7 kg

   Breedte

   400 mm

   1x NLBPDC1200A02

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.