Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of op de productpagina.

Fluke

30 artikelen

Helpende hand nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

employees

Pagina 1 van 2

Fluke: jouw betrouwbare partner in meetgereedschap

Als het gaat om meetinstrumenten die presteren onder de meest veeleisende omstandigheden, is er één naam die bovenaan staat - Fluke. Met 75 jaar ervaring is Fluke een pionier en leider in de productie van wereldklasse meet- en testinstrumenten. Of je nu een elektricien, technicus of ingenieur bent, Fluke is er om je te helpen met betrouwbare, nauwkeurige en innovatieve oplossingen. Het merk Fluke staat voor integriteit, kwaliteit en betrouwbaarheid, en is de eerste keuze voor professionals wereldwijd.

Ontdek de unieke kenmerken van Fluke

Fluke staat bekend om zijn brede scala aan gespecialiseerde meetgereedschap dat ongeëvenaarde prestaties levert. Of je nu spanning, weerstand of stroom meet, Fluke heeft de juiste oplossing voor jou. De producten zijn speciaal ontworpen voor elektriciens en bieden alles wat je nodig hebt om je werk veilig en efficiënt te doen. Maar het is niet alleen de veelzijdigheid die Fluke onderscheidt. Elk Fluke-instrument is gebouwd om lang mee te gaan, zelfs onder de zwaarste werkomstandigheden, en dat is geen toeval. Fluke's toewijding aan innovatie en kwaliteit is wat hen al 75 jaar aan de top houdt.

Waarom je Fluke-producten bij Gereedschapcentrum moet kopen

Gereedschapcentrum is de plek bij uitstek om je Fluke-producten te kopen. Met ons grote online assortiment aan Fluke-producten vind je gegarandeerd het meetinstrument dat je nodig hebt. En dankzij onze snelle levering hoef je niet lang te wachten om je nieuwe instrument in gebruik te nemen. Maar dat is nog niet alles. Onze scherpe online prijzen betekenen dat je de beste deal krijgt voor je Fluke-producten. Kies voor Fluke bij Gereedschapcentrum en ervaar de voordelen van topkwaliteit meetgereedschap.

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is