Heggenschaar

Bent u op zoek naar een Makita heggenschaar? Gereedschapcentrum.nl levert diverse Makita heggenscharen!

Makita heggenschaar soorten

Met de Makita heggenschaar kunt u gemakkelijk en snel uw heg in de gewenste vorm snoeien. Deze heggenschaar is verkrijgbaar in meerdere varianten. U kunt bijvoorbeeld kiezen of u een complete set of een losse body wilt. Bij een complete set krijgt u zowel de machine als de accu’s en de acculader. Hierdoor heeft u meteen alles in huis om aan de slag te gaan. U kunt een losse body aanschaffen als u al accu’s en een acculader in huis heeft. Tevens kunt u deze producten apart aanschaffen.

Makita heggenschaar kopen

Het bestellen van uw Makita heggenschaar bij Gereedschapcentrum.nl heeft meerdere voordelen. Als u uw bestelling voor 22:59 uur plaatst, dan wordt uw bestelling de volgende dag op het gewenste adres bezorgd. Ook betaalt u voor bestellingen boven de €100,- geen verzendkosten.  Op alle heggenscharen van Makita krijgt u drie jaar garantie.

Wat is een heggenschaar?
Een heggenschaar is onmisbaar voor tuinbezitters die veel waarde hechten aan een bijzondere tuin. Ze zijn ideaal voor het knippen van de heg, maar ook voor het snoeien van andere blikvangers in uw tuin. Een goede heggenschaar werkt feilloos, comfortabel en – bovenal – veilig. 

De verschillende soorten heggenscharen
Zoals gezegd is de ene heggenschaar de andere niet. De verschillende uitvoeringen hebben uiteenlopende wattages en dito zwaardlengtes. Daarnaast worden sommige varianten geleverd met complementaire en aanvullende gereedschappen. Naast de elektrische variant én de heggenschaar met accu, onderscheiden we ook zogenaamde buxusscharen en grasscharen, beiden voorzien van eigen unieke kenmerken. De heggenscharen van Makita zijn het populairst, waaronder de Makita DUH523Z (accu) en de Makita UH5580 (elektrisch).

De voordelen van een heggenschaar

  • Met een elektrische heggenschaar werkt u non-stop door, zonder zorgen over de accu
  • De heggenschaar met accu is handig wanneer u op een plek moet werken waar geen stroom voorhanden is
  • Binnen mum van tijd verwijdert u dwarsliggende takken en snoeit u heggen feilloos bij

Ik ben geïnteresseerd; wat moet ik doen?
Interesse in een heggenschaar? Bestel deze nu direct via Gereedschapcentrum.nl. Hier betaalt u altijd een juiste prijs, heeft u profijt van onze snelle bezorging en beschikt u over de mogelijkheid om achteraf te betalen.