Bevestigingsmateriaal

  (41)

  Overig

  (33)

  Elektrisch gereedschap

  (9)

  Accu gereedschap

  (8)

  Accessoires

  (5)

Prijs

  Laat nog 1 zien
  Laat nog 3 zien
  Laat nog 9 zien
  Laat nog 4 zien

Senco

96 artikelen

Helpende hand nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

employees

Pagina 2 van 4

Even serieus, ken je Senco al?

Als we het hebben over gereedschap dat even betrouwbaar is als je favoriete spijkerbroek, dan hebben we het over Senco. Dit merk, met zijn roots diep in het hart van de Amerikaanse industriële spirit, is niet zomaar een naam. Het is een belofte van kwaliteit, precisie en duurzaamheid. Actief in de branche van bevestigingstechniek, biedt Senco een breed scala aan nagel-, niet-, en schroefsystemen die je klus niet alleen makkelijker maken, maar ook een stuk leuker. Of je nu een professional bent of een doe-het-zelver die geen genoegen neemt met minder, Senco is je go-to merk.

Lang leve Senco: duurzaamheid op z'n best

Waarom zou je kiezen voor Senco? Simpel: omdat het gebouwd is om te blijven. In een wereld waar wegwerp de norm lijkt, staat Senco als een baken van duurzaamheid. Elke compressor, pneumatische tacker, en brads is ontworpen met het oog op de lange termijn. Dit betekent minder slijtage, minder vervanging en meer tijd om te genieten van je klus. Senco begrijpt dat tijd kostbaar is en biedt daarom gereedschap dat je niet in de steek laat. Dat is pas echt investeren in je toekomst.

De parels van Senco: niet zomaar gereedschap

Wat maakt Senco zo speciaal? Laten we beginnen met hun top productcategorieën: compressors, pneumatische tackers, en brads. En voor de fun fact fans: wist je dat Senco's innovaties in pneumatische bevestigingstechnologie zo baanbrekend zijn dat ze de manier waarop professionals en hobbyisten wereldwijd klussen fundamenteel hebben veranderd? Ja, echt waar. Met Senco in je gereedschapskist wordt elke klus een stukje van die innovatiegeschiedenis.

Haal Senco in huis met Gereedschapcentrum

En waar vind je dit geweldige gereedschap? Bij Gereedschapcentrum natuurlijk! Waarom zou je je tijd verdoen met zoeken in fysieke winkels als je alles wat je hartje begeert, inclusief het volledige Senco assortiment, online bij ons kunt vinden? Met onze snelle levering en scherpe prijzen hebben we alles in huis om jouw gereedschapskist naar een hoger niveau te tillen. En dankzij ons grote assortiment en eigen voorraad is alles wat je ziet direct leverbaar. Geen lange wachttijden, geen verrassingen, alleen top service en de beste tools. Senco en Gereedschapcentrum: samen zetten we elke klus naar onze hand.

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
 • Tools van topkwaliteit

 • Specialist in online

 • Altijd persoonlijk advies

 • Wat je project ook is